Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / Fotovoltaicele Guvernului, un joc sadic!”BĂTAIE DE JOC și o FRAUDĂ de proporții din partea Administrației Fondului de Mediu”. VIDEO

Fotovoltaicele Guvernului, un joc sadic!”BĂTAIE DE JOC și o FRAUDĂ de proporții din partea Administrației Fondului de Mediu”. VIDEO

Programul “Casa Verde Fotovoltaice”, o bătaie de joc la adresa cetățenilor. După îndelungi așteptări și disfuncționalități repetate, pe care vedem că Administrația Fondului de Mediu (AFM) nu și le asumă, mii de oameni se trezesc că sunt respinși pe motive parcă inventate tocmai ca programul să nu funcționeze. Dar ce mai idioata inventie este limitarea la 2 minute pentru incarcarea documentelor pe platforma AFM – Casa Verde Fotovoltaice.

Oamenii sunt nevoiti sa indure un Joc absurd. Ca simbol al puterii Guvernului asupra regiunilor tarii conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic. Bugetul este epuizat în 2 minute pentru fiecare Regiune.

Fotovoltaicul bate filmul

Un craiovean descrie pe larg cum sunt injositi oamenii care cred in ajutorul “Bani de la Guvern pentru instalarea de panouri fotovoltaice la nivelul gospodăriilor individuale”. In aceeasi situatie se afla mii de cetateni ai Romaniei. El a postat o secventa dintr-un film -Mad Max: Drumul furiei – reprezentativ pentru ceea ce trebuie sa indure catatenii.

EXPLICAȚIA FILMULEȚULUI:

“De dimineață s-au făcut înscrierile pentru mult trâmbițatul program “CASA VERDE 2023”. Zice-se, prin acest program persoanele fizice pot accesa fonduri până la 20.000 lei pentru instalarea de panouri fotovoltaice. Foarte bine zic. E bine că statul ajută oamenii de rând cu sume frumușele. Dar… există un dar. ÎNSCRIEREA SE FACE ÎN DECURS DE CÂTEVA MINUTE ÎNTR-O FEREASTRĂ ORARĂ FOARTE SCURTĂ ȘI BINE BĂTUTĂ ÎN CUIE: pe site-ul www.depunerefotovoltaice.afm.ro, la ora 10 fix pe data de 19.06.2023.

M-a rugat un prieten să îl ajut să se înscrie pe site pentru că știa că procesul trebuie să se desfășoare extrem de rapid și nu oricine are dexteritatea necesară pentru a introduce corect, repede și prompt datele de înscriere pe site-ul mai sus amintit. Și acum încep problemele: Înainte cu 30 minute de ora 10, CEZ A SISTAT FURNIZAREA ENERGIEI ELECTRICE PE MOTIVE DE AVARIE/MENTENANȚĂ.

Am sunat la CEZ și mi s-a spus că o să se remedieze problema cam într-o oră (sâc), căci nu se poate rezolva în câteva minute. MENȚIONEZ CĂ DE ANI DE ZILE NU A MAI EXISTAT O SISTARE DE ENERGIE PE O DURATĂ AȘA MARE (CAM O ORĂ), ÎN GENERAL PROBLEMELE APĂRUTE SE REZOLVAU ÎN DECURS DE SECUNDE. Deși am reușit uimitor de repede să găsesc o altă locație din Craiova unde era energie electrică și am introdus datele de înscriere destul de rapid (până în ora 10 și 6 minute), la finalul validării site-ul a afișat un mesaj sec prin care eram înștiințat că “DISPONIBILUL ALOCAT PENTRU SESIUNEA ACTIVĂ A FOST EPUIZAT.”

Și acum încep să îmi pun întrebări: Cât de rapizi au fost cei care au reușit să se înscrie, dacă eu, ca specialist în domeniu, nu am avut nicio șansă. Fără falsă modestie, refuz să cred că există în România zeci de mii de persoane mai rapide decât mine care să reușească într-un timp așa de scurt să introducă și să valideze datele introduse. Punct.

Asta mie îmi sună a BĂTAIE DE JOC și o FRAUDĂ de proporții din partea Administrației Fondului de Mediu. Voi ce credeți? Identificați personajele din videoclip? – Jimmy Ionescu

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.