Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România organizează prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”

Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România organizează prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”

Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România va organiza prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”, eveniment care se va desfășura la Muzeul de Artă din Craiova, în data de 24 noiembrie 2023, ora 11:00.

Premiile anuale pentru volumele din 2022, acordate la Gala scriitorilor din Oltenia

Cu această ocazie se vor decerna Premiile anuale ale Filialei Craiova a Uniunii Scriitorilor din România pentru creațiile literare apărute în anul 2022, precum și alte distincții oferite de către Comitetul de Conducere.

Organizată pentru prima dată la Craiova, gala va cuprinde momente artistice susținute de artiști din cadrul instituțiilor culturale din Bănie, o expoziție de lucrări de artă, precum și un dineu în onoarea participanților.

Evenimentul beneficiază de susținerea Primăriei Municipiului Craiova, Consiliului Local Craiova și Consiliului Județean Dolj, în calitate de parteneri ai Galei scriitorilor din Oltenia.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.