Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România organizează prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”
SERPICO CRAIOVA

Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România organizează prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”

Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România va organiza prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”, eveniment care se va desfășura la Muzeul de Artă din Craiova, în data de 24 noiembrie 2023, ora 11:00.

Premiile anuale pentru volumele din 2022, acordate la Gala scriitorilor din Oltenia

Cu această ocazie se vor decerna Premiile anuale ale Filialei Craiova a Uniunii Scriitorilor din România pentru creațiile literare apărute în anul 2022, precum și alte distincții oferite de către Comitetul de Conducere.

Organizată pentru prima dată la Craiova, gala va cuprinde momente artistice susținute de artiști din cadrul instituțiilor culturale din Bănie, o expoziție de lucrări de artă, precum și un dineu în onoarea participanților.

Evenimentul beneficiază de susținerea Primăriei Municipiului Craiova, Consiliului Local Craiova și Consiliului Județean Dolj, în calitate de parteneri ai Galei scriitorilor din Oltenia.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

O nouă categorie de angajați români va beneficia de carduri cadou peste doar câteva zile. Tichete de până la 300 de lei pentru 8 Martie

Este vorba despre doamne, care sunt recompensate de unii angajatori, cu ocazia zilei de 8 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.