Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / UPDATE. “PSD a pornit mașinăria de fraudă și turează motoarele – PNL Dolj sesizează o tentativa de fraudă prin intermediul urnei mobile. Mii de cereri pentru urna mobila depuse în județul Dolj!”
SERPICO CRAIOVA

UPDATE. “PSD a pornit mașinăria de fraudă și turează motoarele – PNL Dolj sesizează o tentativa de fraudă prin intermediul urnei mobile. Mii de cereri pentru urna mobila depuse în județul Dolj!”

UPDATE. Cereri pentru urna mobila ANULATE!TOATE cele 127 de cereri pentru urna mobilă facute la GIGHERA au fost ANULATE din cauză că nu aveau actele necesare din care să rezulte că persoanele în cauza sunt netransportabile.

PNL Dolj:
PSD forțează fraudarea alegerilor

“La Amarastii de Sus, membrii secției de votare și operatorul au fost “instruiți” de către primarul PSD, sa nu-i întrebe pe oameni dacă doresc să voteze pentru Referendum! Din pacate, oamenii sunt “instruiți” înainte de a vota, să refuze buletinele de vot pentru Referendum.

La sectia de votare nr 52 din Craiova, datorita vigilentei reprezentantului PNL, cererile pentru urna mobila au fost anulate. Motivul anularii a fost inexistenta actelor necesare: practic nu existau cereri semnate din partea celor care ar fi facut aceasta solicitare. La sectia de votare nr 422 din Negoi, presedintele sectiei de votare, Stirbu Auras (electrician al Primariei Negoi) a REFUZAT sa respecte legea, luand decizia arbitrara de a trimite cu urna mobila reprezentantii PSD, Craciun Manaie (angajat al Primariei din localitate – serviciului de apa) si reprezentanta… UDMR (Poenaru Rodica – contabila Primariei Negoi). Conform legii, reprezentantul PNL (Dinu Marin) a facut intampinare, dar nu a fost luata in considerare”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Dolj.

Stirea initiala

„PNL Dolj sesizează o încercare masivă de fraudare a votului prin solicitări nejustificate de utilizare a urnei mobile. Mai multe persoane asupra cărora există suspiciunea că au fost trimise de PSD, printre care și primari ai acestui partid, au formulat cereri de votare prin intermediul urnei speciale fără acordul persoanelor în cauză. În numeroase secții s-au depus zeci și uneori sute de cereri care nu respectă prevederile legale, fără datele personale ale persoanelor care solicită urna mobilă, fără copiile cărților de identitate și fără acte medicale doveditoare (sau cu același scris și aceleași afecțiuni medicale). PNL Dolj a depus o sesizare la BEJ prin care cere o verificare rapidă a situațiilor semnalate.

În Craiova, la Secția 46 au fost depuse 106 cereri fără ca multe dintre acestea să fie însoțite de datele personale sau copii al cărților de identitate. Acestea au fost aduse de o persoană pretins a reprezenta Spitalul de Urgență în urma respingerii respectivelor cereri la Secția 48, unde comisia constatase absența actelor medicale doveditoare ale incapacității de deplasare sau a datelor de identificare. Un număr foarte mare (peste 4.000!) raportat la numărul de alegători înscriși în listele electorale se înregistrează, de exemplu, la Caraula – 95, Cârcea – 63, Catane – 68, Cetate -209, Goicea – 89, Vela -106, Ișalnița -160, Plenița -95, Mîrșani -76, Amărăștii de Sus -66, Murgași -62, Călărași -65. Considerăm că președinții secțiilor de votare in cauza au încălcat legea în scopul fraudării votului. Solicităm de urgență organelor abilitate de a lua măsuri pentru indentificarea persoanelor care au depus in mod abuziv si ilegal cereri de votare prin intermediul urnei speciale“, se arată într-un comunicat de presă al PNL Dolj.

Conferință de presă

Conferință de presă susținută de Stoica Stefan – președintele PNL Dolj, Marian-Jean Marinescu – europarlamentar, Mario Ovidiu Oprea – senator, Nicolae Giugea – deputat PNL Dolj.

Publicată de PNL DOLJ pe Vineri, 24 mai 2019
Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Filarmonica Oltenia: Dezbatere de interes public- Efectele devastatoare ale drogurilor, speakeri Cătălin Țone, expert antidrog, si Diana Stănculeanu, psihoterapeut

Speakerii Cătălin Țone, expert antidrog, si Diana Stănculeanu, psihoterapeut și expert național în sănătate mintală, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.