Ultimele știri
Acasă / Administratie / Nicolae Ciucă, explicații după afirmațiile șefului Statului Major care avertiza asupra unui risc de război: „Suntem, totuși, o țară la granița unui conflict”
SERPICO CRAIOVA

Nicolae Ciucă, explicații după afirmațiile șefului Statului Major care avertiza asupra unui risc de război: „Suntem, totuși, o țară la granița unui conflict”

Liderul PNL – Nicolae Ciucă a venit cu explicații, vineri, după anunțul transmis de noul șef al Statului Major al Apărării, generalul Gheorghiță Vlad, care a spus că în cazul în care Ucraina va fi înfrântă de Rusia, țările NATO, inclusiv România, trebuie să fie pregătite de război. Acesta a mai susținut că tinerii cu vârste curprinse între 18 și 35 de ani trebuie să învețe să traga cu arma.

Liderul PNL a declarat, în contextul în care șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiţă Vlad, a susținut că românii trebuie să fie îngrijorați și să se pregătească de război, că este un mesaj „care vizează nevoia de legiferare”.

„Este vorba de mesajul profesional. Cred că generalul Vlad a transmis un mesaj care vizează nevoia de legiferare, de reglementări, astfel să avem un bun mecanism care să ne asigure consolidarea capabilităților de apărare a țării. În ceea ce privește riscurile, suntem totuși o țară la granița unui conflict. Nu putem să stăm nepăsători, iar în acest context trebuie să luăm toate măsurile”, a declarat Nicolae Ciucă.

Noul șef al Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiţă Vlad, susține că românii trebuie să fie îngrijorați și să se pregătească de război, pentru că Rusia nu se va opri în Ucraina dacă va câștiga. sursa:realitatea.net

CONTEXT

Pentru cele mai importante știri ale zilei, dați LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

O nouă categorie de angajați români va beneficia de carduri cadou peste doar câteva zile. Tichete de până la 300 de lei pentru 8 Martie

Este vorba despre doamne, care sunt recompensate de unii angajatori, cu ocazia zilei de 8 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.