Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Băile Govora. Fapte bune, premiate la Gala Asociației Cataleya / Yris
SERPICO CRAIOVA

Băile Govora. Fapte bune, premiate la Gala Asociației Cataleya / Yris

Ca la fiecare sfârșit de an, când fiecare face bilanțul pentru anul ce tocmai s-a încheiat și formulează rezoluțiile pentru noul an, echipa
Asociației Cataleya / Yris, reprezentată de președintele prof. dr. Ramona Chiriță, s-a oprit și asupra acelor proiecte care ne-au ajutat să fim mai uniți, mai implicați, mai bogați sufletește. Unul dintre acestea este și Gala “Premiilor Faptelor Bune” organizată de Asociația Cataleya / Yris, joi, 21 decembrie, la Centrul Cultural Virginia Andreescu Hariet din Băile Govora.

Începând cu orele 16:00 va avea loc festivitatea de premiere a laureaților Galei ”Premiilor Faptelor Bune”, ediția I. Într-o atmosferă de gală în Orașul Faptelor Bune, Băile Govora, vor fi desemnați câștigătorii votului exprimat de susținătorii celor nominalizați la diverse categorii.

Gala “Premiilor Faptelor Bune” cuprinde panel de donații pentru copii defavorizați, dar și momente artistice pregătite de voluntarii Asociației Cataleya /Yris.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

O nouă categorie de angajați români va beneficia de carduri cadou peste doar câteva zile. Tichete de până la 300 de lei pentru 8 Martie

Este vorba despre doamne, care sunt recompensate de unii angajatori, cu ocazia zilei de 8 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.