Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Băile Govora. Fapte bune, premiate la Gala Asociației Cataleya / Yris

Băile Govora. Fapte bune, premiate la Gala Asociației Cataleya / Yris

Ca la fiecare sfârșit de an, când fiecare face bilanțul pentru anul ce tocmai s-a încheiat și formulează rezoluțiile pentru noul an, echipa
Asociației Cataleya / Yris, reprezentată de președintele prof. dr. Ramona Chiriță, s-a oprit și asupra acelor proiecte care ne-au ajutat să fim mai uniți, mai implicați, mai bogați sufletește. Unul dintre acestea este și Gala “Premiilor Faptelor Bune” organizată de Asociația Cataleya / Yris, joi, 21 decembrie, la Centrul Cultural Virginia Andreescu Hariet din Băile Govora.

Începând cu orele 16:00 va avea loc festivitatea de premiere a laureaților Galei ”Premiilor Faptelor Bune”, ediția I. Într-o atmosferă de gală în Orașul Faptelor Bune, Băile Govora, vor fi desemnați câștigătorii votului exprimat de susținătorii celor nominalizați la diverse categorii.

Gala “Premiilor Faptelor Bune” cuprinde panel de donații pentru copii defavorizați, dar și momente artistice pregătite de voluntarii Asociației Cataleya /Yris.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.