Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Clubul de Presă, elogiat internațional!

Clubul de Presă, elogiat internațional!

În urma temerarelor dezvăluiri, făcute de postul de televiziune Realitatea Plus și susținute în forță de alți membrii ai Clubului de Presă, organizația de jurnaliști pe care o reprezentăm a devenit cunoscută și a fost elogiată pe plan internațional.

Performanța jurnaliștilor, care au reușit să documenteze și să demonteze vârfurile statului subteran, reprezentate de doi generali SRI în rezervă, Florian Coldea și Dumitru Dumbravă și să dezvăluie legăturile acestora cu oameni corupți din justiție, au condus la declanșarea în forță a unei anchete la capătul căreia statul subteran va fi decapitat.

“În felul acesta, jurnaliști de forță, cum sunt Anca Alexandrescu, Liviu Alexa, Iosefina Pascal, Răzvan Savaliuc, Bogdan Comaroni, Cozmin Gușă, în jurul cărora s-au coalizat membrii Clubului de Presă din întreaga țară, au reușit în acest an electoral să aducă neașteptate servicii clasei politice și lumii justiției, care strivite de statul subteran, nu au mai reușit mult timp să-și îndeplinească menirea și să-și îndeplinească obligațiile în mod liber. Consiliul de Onoare al Clubului de Presă salută acest succes deosebit, extrem de important pentru asanarea societății românești, considerându-l însă doar un succes de etapă“, a declarat, în numele Consiliului de Onoare, Sorin Roșca Stănescu.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.