Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Nicolae Giugea: “Am votat cu gândul la un oraș în care toți craiovenii să se regăsească. Un oraș pentru noi, un oraș pentru copiii noștri”

Nicolae Giugea: “Am votat cu gândul la un oraș în care toți craiovenii să se regăsească. Un oraș pentru noi, un oraș pentru copiii noștri”

Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova, s-a prezentat la urne la ora 9,00, la Sectia nr. 78 (scoala gimnaziala “Elena Farago”), din cartierul Craiovita Nouă.

El i-a îndemnat pe craioveni să meargă la vot in numar cat mai mare, votul fiind un drept la care nu trebuie sa renuntam.

“Am votat cu gândul la un oraș în care toți craiovenii să se regăsească. Un oraș pentru noi, un oraș pentru copiii noștri. Este important ca astăzi să vină la vot cât mai mulți craioveni, pentru că primarul trebuie să fie reprezentativ pentru comunitate. Votul este un drept la care nu trebuie să renunțăm! Invit pe toți craiovenii la vot. Votul este cea mai puternică armă a fiecărui craiovean, a fiecărui doljean și a fiecărui român care votează astăzi. Printr-un vot putem schimba foarte multe. Mulțumesc încredere, mulțumesc pentru că alături de noi doljenii în această campanie” “, a fost mesajul lui Nicolae Giugea, la iesirea de la urne.

Nicolae Giugea a fost însoțit de soție și de colegii de partid.

Deputatul Ștefan Stoica a subliniat importanța prezenței cetățenilor la vot: „Astăzi vom stabili prin votul nostru liber cine va conduce județul și pe cine trimitem la Bruxelles. Este important să avem o participare mare la vot. Asta înseamnă o consolidare a democrației în România, și așa cum au spus colegii nostri, credem în schimbarea în bine, atât în Craiova, cât și în județul Dolj, dar toate aceste lucruri le putem face împreună, împreună cu craiovenii și împreună cu doljenii. Mulțumesc tuturor pentru această campanie onestă”.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.