Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Avertisment privind o nouă metodă de furt din locuințe care câștigă teren în România – Semnul pe care hoții îl lasă pe clanță

Avertisment privind o nouă metodă de furt din locuințe care câștigă teren în România – Semnul pe care hoții îl lasă pe clanță

Avertisment privind o nouă metodă de furt din locuințe care câștigă teren în România

Hoții folosesc un semn discret pe clanță pentru a indica apartamentele libere după ce își supraveghează victimele cu atenție. Faptele de furt din locuințe, mai ales din apartamente, devin din ce în ce mai frecvente, hoții bazându-se pe numeroase metode de a pătrunde în interior.

Oamenii legii trag un semnal de alarmă cu privire la noile metode prin care hoții reușesc să fure din apartamente, mulți dintre ei obișnuind să-și urmărească victimele de la distanță, înainte de a da spargerea.

Ulterior, aceștia lasă un semn pentru colegii de breaslă, care indică faptul că apartamentul este liber, fiind vorba despre un simplu elastic de bani agățat de clanța ușii.

Un exemplu în acest caz este cel al unei femei care a auzit bătăi insistente la ușa apartamentului, însă a avut înțelepciunea de a nu deschide ușa.

sursa:realitatea.net

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Emil Moț, primarul din Slatina, a demisionat. I se aduc acuzații grave de trafic de droguri

Emil Moț, primarul în funcție din Slatina, și-a anunțat demisia, după ce în presă au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.