Ultimele știri
Acasă / Administratie / Primul centru de vaccinare direct în mașină va fi deschis în Hunedoara

Primul centru de vaccinare direct în mașină va fi deschis în Hunedoara

Autoritățile din județul Hunedoara au primit, în premieră, acceptul pentru organizarea în municipiul Deva a unui centru de vaccinare în care persoanele se pot vaccina direct din mașină.

Centrul de vaccinare va funcționa în parcarea mall-ului Shopping City Deva şi va permite imunizarea persoanelor în mașină. Potrivit autorităţilor, cel mai probabil acest centru se va deschide pe 24 aprilie, iar acest demers ar putea creşte numărul persoanelor care vor să se vaccineze. În acest caz, s-au luat în vedere crearea a patru fluxuri de vaccinare, detaliile urmând a fi prezentate în următoarea perioadă.

„Este o idee la care lucrăm de mai multe săptămâni. Am primit acceptul pentru organizarea unui asemenea centru de vaccinare în parcarea Shopping City Deva. Acolo vom putea merge cu patru fluxuri de vaccinare”, a declarat, miercuri, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Sebastian Mezei, potrivit G4media.ro

Potrivit autorităţilor, persoanele care doresc să se vaccineze în centrul de vaccinare de la Deva nu vor avea nevoie de programare. Mai mult, ar putea fi folosit vaccinul Johnson&Johnson, deoarece se utilizează într-o singură doză şi nu necesită condiții speciale de stocare.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România primeşte cele mai multe fonduri UE dintre toate statele din regiune: 1.095 milioane EUR. Câți bani iau alte țări

UE investește aproape 3 miliarde EUR din veniturile provenite din comercializarea certificatelor de emisii pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.