Ultimele știri
Acasă / Administratie / Grindeanu verifică stadiul lucrărilor la Drumul Expres Craiova-Pitești
SERPICO CRAIOVA

Grindeanu verifică stadiul lucrărilor la Drumul Expres Craiova-Pitești

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii (MTI), Sorin Grindeanu, va verifica joi, 9 Noiembrie 2023, stadiul lucrărilor la Tronsoanele 1, 3 și 4, parte a obiectivului de investiții Drum Expres Craiova-Pitești.

Acesta va susține o conferință de presă, care va fi transmisă pe canalul de facebook al MTI. Conferinta este estimată să înceapă în jurul orei 15,30 și se va desfășura pe Tronsonul 3 al DEX Craiova-Pitești.

La jumătatea lunii Octombrie, potrivit DRDP Craiova, a𝐮 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐓𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝟏 𝐝𝐢𝐧 𝐃𝐄𝐱 𝟏𝟐, 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚 – 𝐏𝐢𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢.

Au fost mobilizate primele utilaje și au fost demarate lucrările în teren pe Tronsonul 1 al Drumului Expres 12, Craiova-Pitești.
În perioada următoare mobilizarea urmează să crească pentru ca lucrările să fie finalizate înainte de termen, așa cum a promis antreprenorul.

“Am fost prezent astăzi alături de Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, pe șantierul Tronsonului 1 al DEx 12, Craiova – Pitești. Am discutat cu reprezentanții asocierii care execută lucrările pe acest tronson, i-am asigurat de sprijinul nostru și de faptul că vom fi un partener onest. Antreprenorul a promis mobilizare exemplară pentru a putea finaliza lucrările înainte de termenul contractual, acesta dorind deschiderea circulației în același timp cu Tronsonul 4”, a transmis, in 16 Octombrie, Călin Cosmin, directorul Regional al DRDP Craiova.


Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

UPDATE. Votul European Best Destinations s-a inchis. Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul II în Europa. A intrecut in frumusete targurile din Viena, Praga sau Londra. Cum a reactionat primarita Olguta Vasilescu

Update. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a publicat joi seara, 7 decembrie, pe rețelele de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.