Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Candidații își prezintă viziunile pentru președinția Comisiei Europene

Candidații își prezintă viziunile pentru președinția Comisiei Europene

Joi după-amiază, dezbaterea Eurovision dintre candidații la președinția Comisiei Europene a avut loc în Parlamentul European.

Eurovision Debate 2024 with Lead Candidates

Walter Baier (Austria, Stânga europeană), Sandro Gozi (Italia, Renew Europe Now), Ursula von der Leyen (Germania, Partidul Popular European), Terry Reintke (Germania, Verzii europeni) și Nicolas Schmit (Luxemburg, Partidul Socialiștilor Europeni) au participat la dezbatere, organizată de Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) în colaborare cu partidele politice europene și cu Parlamentul European.

Dezbaterea s-a axat pe economie și locuri de muncă, apărare și securitate, climă și mediu, democrație și leadership, migrație și frontiere, precum și pe inovare și tehnologie.

Au fost adresate întrebări de către publicul din hemiciclu, de telespectatorii care au urmărit evenimentele organizate de birourile Parlamentului din statele membre ale UE, transmise prin intermediul platformelor de comunicare socială, și de cei doi moderatori. Candidații au primit, de asemenea, întrebări directe din partea moderatorilor în așa-numitele secvențe „spotlight”.

Revedeti dezbaterea AICI

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Sfârșit de iunie incendiar, la Craiova: Seară balcanică la IntenCity, cu DUBIOZA KOLEKTIV și KOČANI ORKESTAR

Dubioza Kolektiv este una dintre cele mai așteptate trupe la cea de-a treia ediție a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.