Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Isidor Răducea candidează independent la Consiliul Local Craiova
SERPICO CRAIOVA

Isidor Răducea candidează independent la Consiliul Local Craiova

Isidor Răducea (43 ani), militant îndârjit al păstrării unui oras curat, a anunțat, în această dimineață, ca va candida independent in 2020 pentru funcția de consilier local.

“Vă anunț oficial că voi candida ca INDEPENDENT pentru un post de consilier local în cadrul Consiliulului Local al municipiului Craiova.

De ce candidez?
Candidez pentru că doresc să mă implic și este mult mai eficient să o fac dinăuntru decât din afară. Sunt mai hotărât ca oricând să mă lupt cu un sistem de care ne-am săturat și pe care trebuie să-l atacăm frontal dacă vrem să trăim demn în acest oraș. Craiova este orașul în care m-am născut, am crescut și am învățat. Craiova este orașul în care vreau să trăiesc. Craiova este casa mea.

Cine sunt?
Sunt Isidor Răducea și am 43 de ani. Sunt tatăl lui Darius (8 ani) și soțul Mihaelei. Sunt antreprenor în domeniul panificației. În ultimii ani, ca simplu cetățean, m-am implicat în acțiuni de ecologizare și de donare de sânge. Craiovei îi datorez formarea mea profesională (licențiat în Științe Politice și absolvent de master în Științe Administrative la Universitatea din Craiova)”.

Isidor Răducea a demisionat in octombrie 2018 din funcţia de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal – Filiala Dolj şi a renunţat şi la calitatea de membru al partidului.
www.republicatv.ro

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Președintele AUR, George Simion, în campanie electorală la Craiova, alături de candidații Ringo Dămureanu (CJ) și Marian Vasile (Primărie)

Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, CMF 21240330 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.