Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / PSD a retractat! Clubul de Presă salută decizia lui Marcel Ciolacu și solicită o întâlnire de lucru

PSD a retractat! Clubul de Presă salută decizia lui Marcel Ciolacu și solicită o întâlnire de lucru

Clubul de Presă salută intervenția președintelui PSD, Marcel Ciolacu, premier al României, prin care acesta a anulat decizia abuzivă luată de către conducerea partidului și care practic a instituit un embargo asupra televiziunii Realitatea Plus, care a preluat în ultimele zile criticile extrem de dure ale transportatorilor și fermierilor împotriva ministrului Sorin Grindeanu.

Este pozitiv faptul că PSD a recunoscut implicit că a comis un exces, un atac frontal asupra libertății presei, care până la urmă îngrădea dreptul cetățeanului la o corectă și completă informare.

Este regretabil că acest an electoral extrem de important a debutat printr-un asemenea abuz, dar este pozitiv în același timp că abuzul a fost asumat și recunoscut, astfel încât demnitarii Guvernului și ai partidului vor putea să răspundă prin intermediul redacției Realitatea Plus întrebărilor, sugestiilor și criticilor cetățenilor. Dar tocmai fiindcă am intrat într-un an electoral extrem de important, Clubul de Presă îi solicită premierului Marcel Ciolacu să continue efortul de a restabili o relație corectă cu presa și, în vederea creșterii eficienței actului jurnalistic și a transparenței politice, să inițieze cu membrii Consiliului de Onoare o întâlnire pe tema atât de complexă a alegerilor.

În numele Consiliului de Onoare,

Sorin Roșca Stănescu

18.01.2024

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.