Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / Supliment alimentar periculos dacă este luat în exces

Supliment alimentar periculos dacă este luat în exces

Într-o țară în care consumul de medicamente sau de suplimente alimentare după ureche este tot mai mare și în care ne tratăm sau slăbim la sfatul articolelor de pe internet, Comisia Europeana trage un nou semnal de alarma. De această dată, legat de o substanță din orezul roșu fermentat. Teoretic, ajută la reglarea colesterolului, dar care ingerată în cantități mari poate fi extrem de periculoasă pentru organism.

Încă de la 1 iunie, Comisia Europeană a venit cu noi modificari cu privire la consumul de Monakolina K. Concret, fiecare supliment alimentar care conține această substanță va avea inscripționat pe eticheta doza recomandată. Substanța, luată în exces, este periculoasă pentru sanatatea noastră.

Femeile însărcinate sau cele care alăpteaza, cât și copii sub 18 ani ori bătrânii de peste 70 de ani, nu trebui să consume produse alimentare sau suplimente care conțin acest compus.

Recomandarea specialiștilor este să slăbim folosind un plan de dieta special conceput pentru nevoia fiecăruia. Un consult la medicul specialist este necesar și înainte de a lua orice fel de supliment sau medicament pentru reglarea colesterolului. (sursa:focusprimatv)

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.