Ultimele știri
Acasă / Diverse / Profețiile lui Nostradamus se dovedesc a fi reale. Sudul Californiei a fost zguduit de un cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade
SERPICO CRAIOVA

Profețiile lui Nostradamus se dovedesc a fi reale. Sudul Californiei a fost zguduit de un cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade

Un puternic cutremur a avut loc vineri, la ora 04.30 (ora Romaniei), în statul american California, în apropiere de orașul Ridgecrest, aflat la 320 de kilometri distanță de Los Angeles. Cutremurul cu magnitudinea de 6,4 grade, a fost cel mai puternic seism din zonă din ultimii 25 de ani. Au urmat peste 160 de replici. Nu s-au inregistrat victime.


Pare greu de crezut, dar Nostradamus a prezis cutremurul de vineri, din California. Desi scrise in 1555, catrenele lui Nostradamus inca fascineaza lumea, 70% din profetiile sale indeplindu-se pana acum. Una dintre acestea se refera la un puternic seism care ar distruge California in 2019.

Intr-un articol din 2018, Mirror.co.uk scrie că, potrivit lui Nostradamus, ale cărui predicții privind apariția lui Hitler sau atacul terorist de la 11 septembrie s-au adeverit, anul 2019 va aduce un război apocaliptic, o nouă răspândire a terorismului, inundații în Europa și un cutremur devastator în Statele Unite.

Astfel, in celebrele lui catrene apar indicii care prezic inundații catastrofale ce vor afecta Europa, în timp ce un cutremur devastator se va produce între California și Vancouver (Canada). Și terorismul și extremismul religios vor cunoaște noi ascensiuni în Orientul Mijlociu. În cartea sa “Profețiile”, din 1555, faimosul medic şi alchimist francez din secolul al XVI-lea prezice că acest război va dura 27 de ani, până în 2046.Catrenele lui Nostradamus indica anul 2019 ca fiind inceputul unui război apocaliptic ce va dura 27 de ani

Oamenii de știinţă vor descoperi «elixirul tinereţii»

O altă profeție indică faptul că liderii lumii se vor uni în sfârșit pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice. De asemenea, oamenii de știință vor descoperi un medicament care ne va ajuta să trăim până la 200 de ani.


Nostradamus a fost un clarvăzător din secolul al XVI-lea, medic. Predicțiile sale poetice continuă să șocheze oamenii de peste 500 de ani incoace. (Imagine: ullstein bild via Getty Images)

Hitler

Profetia:
“Din adancurile vestului Europei,
Un copil se va naste din oameni saraci,
El prin vorba sa va seduce multimile;
Faima lui va creste spre imparatia din Est”

si“Bestii feroce si lihnite de foame vor trece rauri,
Mare parte a campului de lupta va fi impotriva lui Hister.
Intr-o cusca de fier va fi aruncat cel puternic,
Cand copilul din Germania nu va observa nimic”.

Intrepretarea: La 20 aprilie 1889, Hitler s-a nascut in vestul Europei, intr-o familie saraca. Hitler a impins Germania la actiune in al Doilea Razboi Mondial, in mare parte datorita talentului sau oratoric (“va seduce multimile cu vorba sa”). Faima lui va creste spre imparatia din Est. Axa aliantei cu Japonia, in est. Hister se pare ca este o greseala de scriere. Armata germana a invadat Franta (“bestii feroce, lihnite de foame vor trece raurile”) si “marele camp de lupta” se refera la Aliatii care l-au invins pe Hitler.

Atentatele de 11 septembrie

Profetia:
“Un foc zguduitor din centrul pamantului
va cauza fiori in Orasul Nou.
Doua roci mari vor purta urmele mult timp,
Arethusa va inrosi un alt rau.”

Interpretarea: In dimineata zilei de 11 septembrie 2001, turnurile (“doua roci”) World Trade Center au fost atacate din cer la New York City (“Orasul Nou”).

Cutremurul din California

Profetia:
“O miscare in panta a pamantului, o mare calamitate,
Peste Pamanturile din Vest si Lombardia
Va fi foc pe nava, ciuma si captivitate:
Mercur in Sagetator. Saturn “dispare”.”

Interpretarea: Un mare cutremur (“o inclinare a pamantului, o mare calamitate”) este prezis in Lumea Noua (“pamanturile din vest”), iar Califonia este un loc logic unde s-ar putea intampla.

Intr-un articol publicat pe Mirror.co.uk se regasesc cele mai tari profetii ale lui Nostradamus care s-au adeverit de-a lungul timpului.

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Putin răspunde la sancţiunile occidentale. A dat ordine pentru confiscarea activelor americane

Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat joi un decret privind mecanismele speciale de compensare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.