Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Marian Vasile: “9 iunie 2024 poate fi o zi memorabilă în istoria post decembristă a orașului nostru”

Marian Vasile: “9 iunie 2024 poate fi o zi memorabilă în istoria post decembristă a orașului nostru”

Marian Vasile, candidatul AUR la Primăria Craiova, s-a prezentat la urne încă de la primele ore ale dimineții.

Considerat principalul contracandidat al Olguței Vasilescu, de care îl despart doar trei procente, conform unui sondaj SOCIOPOL efectuat în perioada 23 mai – 29 mai, Marian Vasile a votat în această dimineață la Secția Nr. 3 de pe strada Mitropolitul Firmilian (DGAS Craiova), potrivit reprezentantilor partidului.

El i-a îndemnat pe craioveni să meargă la vot, indiferent de opțiunea politică.

„Astăzi am votat pentru ceea ce lupt de 12 ani, pentru un oraș în care libertatea de exprimare să fie apreciată, pentru un oraș în care craiovenii să nu mai vorbească în șoaptă la serviciu sau acasă. Îndemn toți craiovenii să mergă la vot, indiferent de preferința electorală, să iasă cu familia, cu vecini, cu prietenii, pentru că este o zi extrem de importantă. Ziua de 9 iunie 2024 poate fi o zi memorabilă în istoria post decembristă a orașului nostru. A fost o campanie electorală frumoasă, în care am avut ocazia să stau de vorbă cu aproape 10.000 de craioveni. Le-am înțeles perfect dorințele, supărările, problemele. Craiovenii își doresc un primar care să le fie alături, un primar al lor, craiovenii își doresc să participe la deciziile importante pentru orașul lor. Le promit că așa vor sta lucrurile după data de 9 iunie! Haideți să facem istorie împreună!“, a fost mesajul lui Marian Vasile, la ieșirea de la urne.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.