Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Craiova. Lia Olguța Vasilescu își anunță victoria: 65,32% din voturi

Craiova. Lia Olguța Vasilescu își anunță victoria: 65,32% din voturi

Primarul în funcție al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că a câștigat un nou mandat, cu scorul de 65,32% din voturi.

Conform exit-poll-ului realizat de Inter Regional Media, la comanda „Jurnalul Olteniei”, Olguța Vasilescu este urmată în preferințile alegătorilor de Emilia Neagu (Dreapta Unită), Marian Vasile (AUR) și Nicolae Giugea(PNL). Sondajul a fost realizat în 40 de secții de votare din Craiova.


“Conform rezultatelor exit poll de la ora 21, comandat de Jurnalul Olteniei, pe Craiova, am obținut scorul de 65,32 la sută pentru funcția de primar, iar PSD are 61,02 la sută la Consiliul local. Mulțumesc tuturor craiovenilor care mi-au acordat astăzi votul și echipei de militanți care m-a ajutat în campanie! Rămânem concentrați până la numărarea finală în secțiile de vot!, a declarat Olguța Vasilescu.

Si Cosmin Vasile, presedintele in functie al Consiliului Judetean (CJ) Dolj, a obţinut un nou mandat, potrivit datelor obținute în cadrul sondajului până la ora 21. Astfel, 59,96 % dintre craiovenii intervievați au răspuns că l-au votat pe Cosmin Vasile pentru funcția de președinte al CJ Dolj.

“Vă multumesc tuturor celor care astazi ati fost la vot si tuturor celor care ne-ati acordat increderea. Va promit ca nici pe unii, nici pe ceilalti nu va voi dezamagi. Un scor mare obligă foarte mult! Este și o validare pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani, dar și o obligație pentru noi ca tot ce am promis în fața oamenilor să ducem la îndeplinire. Următorii 4 ani încep chiar de mâine!”, a declarat Cosmin Vasile.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.