Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Rotary plantează viață! 2000 de arbori prind rădăcini la Brădești
SERPICO CRAIOVA

Rotary plantează viață! 2000 de arbori prind rădăcini la Brădești

Toate cluburile Rotary Craiova sunt implicate în plantarea a 2000 de viitori arbori la Brădești -Dolj. Alături de Rotary, Rotaract și Interact Craiova s-au mobilizat in mod activ, pentru stabilizarea unui versant de deal, și localnicii din Bradesti, locul acțiunii.

“Un splendid sfârșit de noiembrie. Pe la prânz, în vinerea premergătoare zilei Marii Uniri, Clubul Rotary Craiova a lăsat acasă ”online-ul” și a ieșit cu măștile la plantat ”fizic”. Președintele 2020-21 al clubului, Daniel Kostici, împreună cu șeful Fundației Rotary, Gabriel Vlăduț, și mulți alți colegi (participanți și fizic și toți cu gândul), au mobilizat și Interactul și Rotaractul înlocuind ”zoom”zet-ul Internetului cu adierea casmalelor ce au pregătit locașurile pentru puieții de salcâm.

Corneliu Dincă, director 2016-18, Zones 19 & 20 & regional coordinator 2012- 15 for part of Z 19 la Rotary International. ( Evanston Illinois)

Alex Ureche, membru de onoare, past President al RC Costa Mesa, SUA a dat și el niște ”mușchi de ajutor”. Cu ajutorul locuitorilor, însoțiți de membri ai Consiliului Local al Comunei Brădești, Dolj, locul acțiunii noastre, se va continua plantarea până la 2.000 de viitori arbori, pentru stabilizarea unui versant de deal. Multumiri Primarului, Rtn. Ioan Răcăreanu, Ocolului Silvic Brădești, și felicitări Rotary, Rotaract și Interact Craiova!”, a anunțat fostul Guvernator al Rotary District 2241 România și Republica Moldova, Corneliu Dincă – coordonator regional la Rotary International.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA, 30 mai – 02 iunie 2024

Joi, 30 mai 09:00 – 17:00 Muzeul Cărții și Exilului Românesc Expoziţie de artă fotografică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.