Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Nicolae Ciucă: ”Vom repara statul! Doljul are nevoie de infrastructură, de locuri de muncă și de școli moderne”
SERPICO CRAIOVA

Nicolae Ciucă: ”Vom repara statul! Doljul are nevoie de infrastructură, de locuri de muncă și de școli moderne”


Comandat de Partidul National Liberal – filiala Dolj, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, cod AEP: 11200025

Românii au nevoie de fapte, nu de vorbe și promisiuni! Sunt omul realizărilor și al lucrului bine făcut, așa cum am demonstrat în cariera militară.

Am intrat în politică îndemnat de dorința de a susține deciziile corecte, coerente și mai ales reale pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor, pentru dezvoltarea României! Am ales Doljul pentru că județul meu natal are nevoie de infrastructură pentru a construi un cadru eficient de dezvoltare economică cu scopul de a atrage investiții și pentru a crea noi locuri de muncă. Construind un mediu stabil și corect, vom reuși să-i convingem pe români să nu mai plece din țară și, pe alții, să revină acasă.

Sănătatea populației!

Sistemul medical trebuie să asigure servicii de sănătate întregii populații, la standarde europene! Astfel, este necesară reformarea sistemului, care să conducă la îmbunătățirea speranței de viață a românilor și la accesul direct al pacienților la un sistem public de sănătate, modern și eficient. Vom construi trei spitale regionale, dintre care unul în nord-estul Craiovei, cu acces la drumul expres Craiova-Pitești. Avem proiectul aprobat, avem terenul, avem finanțare, trecem la execuție. De asemenea, vom reabilita și vom extinde unele unități sanitare din Dolj și vom crea centre medicale în mediul rural, atât de necesare în aceste zile de pandemie.

Vom lega Doljul de restul țării și de Europa!

Primele două tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitești, partea care pleacă de la Craiova și ajunge până dincolo de Slatina, sunt prevăzute a fi date în exploatare anul viitor. De asemenea, în perioada următoare vom demara proiectul autostrăzii care va lega Drobeta Turnu Severin de Calafat.

În ceea ce privește transportul feroviar, în perioada următoare se vor efectua lucrări de creștere a vitezelor de deplasare pe ruta București-Craiova și de reabilitare a liniilor de cale ferată care leagă Craiova de Calafat și de Caransebeș. Accesând fonduri europene, în portul Calafat se vor face investiții pentru modernizarea și extinderea infrastructurii. Transportul pe Dunăre al autovehiculelor produse la Ford România va deveni, astfel, o alternativă ieftină, demnă de luat în calcul.

Apă, canalizare și gaze!

În programul de guvernare al PNL sunt prevăzute extinderea rețelelor de apă și canalizare în 750 de localități și 1 miliard de euro pentru racordarea la rețelele de gaze. A fost dat în exploatare tronsonul Craiova-Segarcea, prima parte a conductei de transport gaze care va lega Craiova de Calafat. Acum este posibilă alimentarea cu gaze naturale a 25.000 de doljeni, 12 școli, 13 grădinițe, 1 spital și 20 de cabinete medicale din Cârcea, Malu Mare, Ghindeni, Teasc, Calopăr și Segarcea.

Învățământ pentru secolul 21

În următorii doi ani, vor fi conectate la internet toate unitățile de învățământ din Dolj. Tinerii din Dolj vor fi susținuți pentru a se pregăti și pentru a-și găsi un loc de muncă acasă, iar agenții economici vor primi facilități dacă vor angaja tineri din medii defavorizate.

Ridicând nivelul de trai, vom reuși să-i convingem pe români să nu mai plece din țară. Punem stop sărăciei, construim noi locuri de muncă și ne aducem rudele înapoi acasă, alături de cei dragi! Avem posibilitatea să corectăm toate cauzele care au stat la baza slăbirii statului român, să punem în aplicare proiecte amânate zeci de ani.

Partidul Național Liberal vine în fața alegătorilor din Dolj cu o echipă puternică din care fac parte doi miniștri, deputați și senatori. Împreună cu cei 30 de primari PNL din județ și cu toți cei ce vor dori să se alăture acestui proiect, vom putea duce la îndeplinire multe proiecte importante pentru doljeni.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Canotorul Mihai Chiruță s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. România participă cu 45 de canotori în 12 echipaje

Canotajul românesc are un nou motiv de mândrie: Mihai Chiruță a obținut biletul olimpic în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.