Ultimele știri
Acasă / Externe / VIDEO Elon Musk anunță cel mai neobișnuit și mai scump accesoriu pentru Tesla Cybertruck

VIDEO Elon Musk anunță cel mai neobișnuit și mai scump accesoriu pentru Tesla Cybertruck

Elon Musk a făcut o supriză publicului la finalul prezentării modelului Cybertruck, anunțând un alt vehicul neașteptat, informează CNN.

foto:cnn.com

“Am făcut și un ATV”, a spus Musk publicului, iar apoi un bărbat a apărut din culise pe un ATV electric cu anvelope off-road, a urcat cu el în bena modelului Cybertruck și l-a băgat în priză.

ATV-ul Tesla va fi oferit ca un accesoriu al modelului Cybertruck, a anunțat ulterior Musk. Tesla a înregistrat numele Cyberquad pentru ATV-ul său. Cu câteva zile în urmă, Elon Musk a anunțat că Cyberquad va fi disponibil în același timp cu Cybertruck, deci la finalul anului 2021. Tesla nu a anunțat prețul, autonomia sau performanțele noului său produs.

Un ATV asemănător, dar cu motor pe benzină, de la Honda costă între 5.000 și 10.000 de dolari, iar compania japoneză obișnuiește să își prezinte camionetele având un ATV sau o motocicletă în benă.

Elon Musk a mai dezvăluit că Tesla ar putea lansa și o motocicletă pentru teren accidentat.

“O motocicletă pentru teren accidentat ar fi tare”, a mai scris Musk. “Nu vom construi motociclete de șosea, sunt prea periculoase. Am fost lovit de un camion în timp ce mă aflam pe motocicletă la 17 ani și era să mor”.

sursa:digi24.ro
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Breaking News #Coronavirus. Măsuri de ULTIMA ORA IN ROMANIA: Incepand de duminica, 8 Martie, se interzic evenimentele cu un numar mai mare de 1.000 de persoane, iar Școlile în care sunt raportate cazuri de infecţii cu noul coronavirus vor fi închise

Incepand de duminica, 8 Martie, se interzic toate evenimentele organizate cu peste 1.000 de persoane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.