Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Industria ospitalității își deschide porțile
SERPICO CRAIOVA

Industria ospitalității își deschide porțile

Bacolux Hotels România se alătură evenimentului național „Zilele Porților Deschise În Industria Ospitalității”, organizat de FIHR (Federația Industriei Hoteliere din România) și își deschide porțile în perioada 6-7 mai, atât în locațiile sale din Herculane, cât și din Craiova.

Campania își propune să facă industria ospitalității mai atractivă pentru tineri, cu atât mai mult în contextul în care tot mai mulți dintre aceștia aleg să urmeze o carieră în turism în afara țării, această decizie afectând activitatea industriei hoteliere și societatea românească. În acest proiect s-au înscris până în prezent un număr peste 60 hoteluri din aproximativ 27 de localități ale României, iar numărul acestora este în creștere, procesul de înscriere fiind deschis până la finalul zilei de 4 mai.

În acest mod elevii și studenții au oportunitatea de a descoperi ce înseamnă la nivel practic alegerea unei cariere în această industrie, în care primează pasiunea și plăcerea de a dezvolta relații interumane. Hotelierii au oportunitatea de a deschide porțile pentru ei și de a le deschide interesul prin a le arăta ce se întâmplă în spatele Recepției, ce face echipa de la Vânzări și Marketing, să facă un tur al locațiilor, unde vor întâlni tineri ca și ei care le vor povesti drumul lor în industria ospitalității.

Unitățile de învățământ, profesorii sau educatorii pot participa prin completarea formularului de înscriere de pe acest link,  având opțiunea de a vizita 2 locații în zilele de 6, respectiv 7 mai, atât în Craiova cât și în Băile Herculane.

Bacolux Hotels urmează să fie deschis pentru tineri în locațiile sale Bacolux Afrodita Resort & Spa****, Băile Herculane, Bacolux Diana Resort ***, Băile Herculane și Bacolux Craiovița Hotel & Events***, Craiova în ambele zile ale evenimentului. În cadrul programului dedicat acestui eveniment, tinerii pot să viziteze mai multe departamente pentru a vedea ce se întâmplă în spatele ușilor unde publicul nu are acces în mod obișnuit și pot participa la workshopuri pentru a înțelege cum funcționează aceste departamente, totul într-un mod distractiv și adaptat vârstelor lor.

Zilele Porților Deschise În Industria Ospitalității” este doar unul din proiectele dedicate educației în care Bacolux Hotels România se implică. Compania este una dintre primele care a accesat programul de învățământ dual în România, în cadrul căruia elevii de la liceele de profil sunt susținuți de către companii private pe parcursul studiilor și li se asigură un loc de muncă la terminarea școlii.

Marius Băzăvan, Managing Partner Bacolux Hotels  este în același timp membru în Comitetul Director FIHR și liderul grupului pentru educație din federație, contribuind la programe de educație din industria ospitalității la nivel național.

Cele 3 locații Bacolux din Craiova și Băile Herculane pot să fie vizitate în zilele de 6 și 7 mai, între orele 09:00 și 18:00 în urma înscrierii prealabile pe acest link.

Lista cu hotelurile participante la eveniment din întreaga țară este disponibilă pe site-ul FIHR.

Programul național al evenimentului va fi publicat pe site-ul FIHR cel târziu în data de 5 mai și va fi actualizat în timp real în funcție de modificările care pot apare în ultimul moment din partea unităților de învățământ si/sau a locațiilor gazdă.

Despre Bacolux Hotels România

Bacolux Hotels România este ungrup hotelier cu capital 100% românesc, cu peste 27 de ani de experiență în industria hotelieră, care oferă servicii diverse pentru leisure si business, încurajând petrecerea vacanțelor în România, în locațiile din Herculane, de pe litoral sau de la munte, sau organizarea  de conferințe, evenimente si team building-uri la Herculane sau Craiova.

Cele 4 locații Bacolux Hotels:

Bacolux Hotels a lansat în premieră pentru regiunea de sud-vest a României vacanțe de tip all inclusive la Herculane, venind în întâmpinarea unei cereri crescute pentru acest tip de pachet turistic.

Cea mai recentă investiție este reprezentată de hotelul Bacolux Hefaistos din Eforie Nord, locație a cărei inaugurare este preconizată la deschiderea sezonului estival 2022.

Persoană de contact:

Laura Patru – PR & Communication Manager Bacolux Hotels România

laura.patru@bacoluxhotels.ro

0731 380 375

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.