Ultimele știri
Acasă / Administratie / Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile: Toți pacienții oncologici din Oltenia vor avea posibilitatea de a beneficia de terapie de înaltă calitate

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile: Toți pacienții oncologici din Oltenia vor avea posibilitatea de a beneficia de terapie de înaltă calitate

Un nou accelerator liniar va fi instalat la Craiova. Aparatura de radioterapie este de ultima generație și aduce rezultate importante în lupta bolnavilor oncologici.

“Toți pacienții oncologici din Oltenia vor avea posibilitatea de a beneficia de terapie de înaltă calitate odată cu instalarea unui nou accelerator liniar la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova.

Pentru a garanta condiții medicale la cele mai bune standarde, Consiliul Județean Dolj va asigura sumele necesare reabilitării spațiilor în care funcționează cabinetele medicale ale Clinicii de Radioterapie Oncologică.

100.000 de euro reprezintă fondurile pe care le alocăm pentru reparația clădirii, renovarea celor trei 3 cabinete și modernizarea spațiului în care pacienții oncologici vor fi consultați și pregătiți pentru radioterapie.

Cel de-al doilea accelerator liniar urmează să fie livrat la jumătatea lunii februarie, urmând etapa de instalare și punere în funcțiune. Acesta aparat face parte din categoria celor mai performante echipamente medical de acest tip din lume”, a anunțat președintele Consiliului județean Dolj, Cosmin Vasile.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.