Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din comuna Malu Mare, ca urmare a fraudelor înregistrate în această localitate la alegerile din 9 iunie.

Conform proceselui verbal privind centralizarea voturilor pentru funcția de primar, se constată următoarele:

Au fost primite 6.755 de buletine de vot, dintre care neîntrebuințate și anulate 2673. Deci au fost utilizate 4082 de buletine de vot. În același proces verbal se precizează că s-au prezentat 4148 de alegători și au fost exprimate 3909 voturi, 132 fiind anulate. Prin urmare, rezultă că 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Această situație este confirmată de toate procesele verbale întocmite în secțiile de votare din circumscripție.

Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. Trebuie precizat că diferența dintre candidații PSD și PNL a fost de doar 30 de voturi, deci această fraudă a fost de natură a schimba rezultatul alegerilor din comuna Malu Mare. În aceste condiții, se impune anularea alegerilor la Malu Mare și reluarea procesului electoral.

Biroul de presă al PNL Dolj

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.