Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Care este numărul minim/maxim de copii dintr-o grupă sau clasă, conform noii Legi a învățământului preuniversitar?
SERPICO CRAIOVA

Care este numărul minim/maxim de copii dintr-o grupă sau clasă, conform noii Legi a învățământului preuniversitar?

Regăsiți informațiile în imaginile de mai jos!

În plus,
În situații excepţionale, formaţiunile de antepreșcolari, preşcolari sau de elevi pot funcţiona cu cel mult 2 copii peste efectivul maxim, față de 3 cât era prevăzut anterior.

Pentru cazurile în care se solicită depăşirea cu peste 2 antepreșcolari/preșcolari/elevi a numărului maxim, aprobarea va fi dată de Ministerul Educaţiei.

Efectivele de antepreşcolari, preşcolari şi elevi din formaţiunile de studiu deja constituite la data intrării în vigoare a Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023 rămân aceleași până la finalizarea nivelului de învăţământ, informeaza Ministerul Educatiei.

NOU!!!

Ministerul Educatiei vrea sa fie in contact direct cu toți cei interesați de educație: elevi, părinți, cadre didactice, studenți și toți cei care înțeleg importanța formării și a dezvoltării personale prin educație. Pentru a primi, direct de la minister, informații corecte și relevante din lumea educației, Ministerul Educatiei a creat un nou canal de comunicare.

Înscrie-te aici: https://t.me/MEdu_RO

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

UPDATE. Votul European Best Destinations s-a inchis. Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul II în Europa. A intrecut in frumusete targurile din Viena, Praga sau Londra. Cum a reactionat primarita Olguta Vasilescu

Update. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a publicat joi seara, 7 decembrie, pe rețelele de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.