Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / TARG CARITABIL DE CRACIUN ,,WHAT’S YOUR SUPERPOWER THIS CHRISTMAS?

TARG CARITABIL DE CRACIUN ,,WHAT’S YOUR SUPERPOWER THIS CHRISTMAS?

Vineri, 15 decembrie 2023, incepand cu ora 17:00, Asociatia Dincolo de azi impreuna cu Departamentul de Studii Anglo Americane si Germane al Facultatii de Litere, Universitatea din Craiova organizeaza cea de-a treia editie a Targului Caritabil de Craciun ,,WHAT’S YOUR SUPERPOWER THIS CHRISTMAS?”

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru implementarea unui program complex de psihoterapie destinat copiilor cu afectiuni oncologice din cadrul Secției de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova și parintilor acestora.

Parteneri ai asociatiei, copii și părinți deopotrivă vor confecționa decorațiuni de Crăciun și vă vor pregăti alte surprize festive, iar dumneavoastră, invitații noștri, vă veți putea bucura de oricare dintre acestea în beneficiul copiilor pe care dorim să-i ajutăm. Evenimentul include și un concert susținut de colaboratori și invitați ai Asociației.

“Va asteptam in locatia Hotelului Restaurant ROYAL Craiova, str. România Muncitoare nr. 88. Ne bucuram să fiți parte din comunitatea Dincolo de azi. Dincolo de azi suntem NOI. Împreună!” – Georgiana Baiasu, presedinte Asociatia “Dincolo de azi”

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.