Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Universitatea din Craiova organizează in premieră “Student Innovation Day”
SERPICO CRAIOVA

Universitatea din Craiova organizează in premieră “Student Innovation Day”

Student Innovation Day se află la prima ediție și este un eveniment organizat de către Universitatea din Craiova și INCESA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Craiova, Direcția Județeană de Sport Dolj, Basecamp, Clubul Sportiv Universitatea Craiova și Prokinetic.

Evenimentul a luat naștere ca urmare a participării UCV, în calitate de partener, în cadrul proiectului HEINNOVASPORT a cărui viziune este de a îmbunătăți capacitatea antreprenorială și inovația la nivelul instituțiilor de învățământ superior.

Joi, 26 Octombrie, în cadrul evenimentului, vor fi prezentate rezultatele studenților Universității din Craiova, care au realizat lucrări inovative și aplicative de licență, master sau doctorat. Totodată, pe parcursul evenimentului se vor desfășura ateliere interdisciplinare și se vor organiza tombole cu premii.

Invitați:
Alin Burileanu – Prokinetic
Emil Săndoi – antrenor de fotbal

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

UPDATE. Votul European Best Destinations s-a inchis. Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul II în Europa. A intrecut in frumusete targurile din Viena, Praga sau Londra. Cum a reactionat primarita Olguta Vasilescu

Update. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a publicat joi seara, 7 decembrie, pe rețelele de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.