Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / DEPUTATUL ION CUPĂ A FOST REPUS ÎN FUNCȚIILE DE PREȘEDINTE ALDE DOLJ ȘI VICEPREȘEDINTE NAȚIONAL ALDE

DEPUTATUL ION CUPĂ A FOST REPUS ÎN FUNCȚIILE DE PREȘEDINTE ALDE DOLJ ȘI VICEPREȘEDINTE NAȚIONAL ALDE


Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: ”Intrăm uniți într-o nouă etapă politică. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în liberalismul modern cu deschidere către toate categoriile sociale” 

Organizația ALDE Dolj este pregătită să-și reia parcursul ascendent. Curtea de Etică și Arbitraj a ALDE a soluționat in 20 noiembrie 2019, contestația pe care deputatul Ion Cupă a formulat-o la Hotârărea adoptată de Biroul Executiv al ALDE privind radierea sa din registrul membrilor de partid. Ca urmare, s-a dispus anularea măsurii radierii și repunerea deputatului Ion Cupă atît în funcția de Președinte al ALDE Dolj cât și în cea de Vicepreședinte național al partidului. Cu toate drepturile și obligațiile prevăzute de Statutul partidului. Echipa ALDE Dolj intră unită într-o nouă etapă politică.

”A fost o perioadă de tensiuni politice care au avut efecte și asupra activității organizației doljene. Important acum este faptul că această etapă a fost depășită prin dialog și înțelegerea reciprocă a punctelor de vedere diferite. Pornim la un nou drum! Cu toți membrii noștri care cred în capacitatea noastră comună de a face performanță și de a-i reprezenta așa cum se cuvine pe miile de votanți ALDE din județul Dolj”- precizează deputatul Ion Cupă, liderul ALDE Dolj.

ALDE rămâne un partid liberal modern deschis către toți cetățenii care cred în drepturile și libertățile fundamentale, preocupat de o creștere constantă a economiei care să se regăsească imediat în bunăstarea fiecărei familii.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Despre admin

V-ar mai putea interesa

LIVE. Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de campanie în Pennsylvania. ”Am fost împușcat cu un glonț care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte” – Trump. „Este în siguranță” – Secret Service. Atacatorul, ucis de o echipă de contra lunetiști a Serviciilor Secrete (Hotnews)

O persoană înarmată a tras asupra fostului președinte Donald J. Trump și l-a rănit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.