Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Anișoara Stănculescu, candidat PMP Dolj pentru Camera Deputaților: ” VOI FI UN ALTFEL DE PARLAMENTAR, DAR RĂMÂN ACELAȘI OM GATA SĂ-I AJUTE PE CEILALȚI”

Anișoara Stănculescu, candidat PMP Dolj pentru Camera Deputaților: ” VOI FI UN ALTFEL DE PARLAMENTAR, DAR RĂMÂN ACELAȘI OM GATA SĂ-I AJUTE PE CEILALȚI”

  1. Acum la final de campanie care e cel mai puternic sentiment pe care îl aveți?

Un sentiment combinat de revoltă și de speranță. Revoltă văzând atâtea așteptări ale oamenilor călcate în picioare de vechii politicieni.Speranță pentru că am găsit peste tot în județ oameni cu inițiativă, idei și proiecte noi gata să prindă contur dacă vom reuși o guvernare a bunului simț public în România, eliberată de tensiuni și conflicte inutile.Am încredere că așa va fi!

2.Ați bătut tot județul, ați fost se pare cel mai activ candidat de pe scena politică doljeană. Ce v-au spus doljenii? Ce vor ei de la viitorul parlamentar Anișoara Stănculescu?

Doljenii așteaptă respectarea cuvântului dat, în primul rând.Ați promis subvenții egale pentru fermieri sau apă gratuită pentru activitatea productivă în agricultură, tineți-vă de cuvânt! Oamenii așteapta de la mine să fiu cu adevărat un parlamentar de Dolj, nu unul de București! Să fiu prezentă în viața comunităților locale, să iau din agenda reală a oamenilor probleme pe care să le rezolv prin inițiative legislative sau prin impunerea unor măsuri guvernamentale necesare.Eu nu voi face figurație la Casa Poporului!

3.Care vor fi primele trei lucruri pe care le veți face după preluarea mandatului de parlamentar?

Primul lucru, voi deschide cabinete parlamentare în Craiova și în câteva comunități locale:un municipiu, un oraș mic, o comună mare, o comună mică,în zone diferite ale județului astfel încât să fiu la zi cu tot ce se întâmplă acolo jos, la firul ierbii. Al doilea lucru: îmi voi căuta colaboratori mai deștepti ca mine pentru a munci cu randament maxim, cu rezultate concrete în favoarea doljenilor. Al treilea lucru: voi pune pe masa guvernului un inventar de priorități pentru Dolj din care nu vor lipsi sprijinul pentru HORECA și producătorii agricoli, extinderea racordării la gaze, problema termoficării în Craiova, creșterea competitivității porturilor dunărene, siguranța oamenilor și a bunurilor, asistența sanitară în mediul rural.

4.Ați cerut în permanență în campanie doljenilor să se mobilizeze și să meargă la vot duminică.De ce e atât de important acest vot?

Pentru că urmează patru ani fără alegeri.Acum decidem cine și cum va conduce România în următorii patru ani.Dacă va câștiga PSD și va forma guvernul vom avea patru ani de război româno-român, așa cum am mai avut și se va alege praful de reformele economice, politice, sociale necesare.Dacă guvernul va fi unul al dreptei pluraliste, în care componenta conservatoare, creștin-democrata, adică PMP va fi prezentă, atunci va fi o colaborare eficientă între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria. Acest lucru va permite ieșirea rapidă din criza sanitară și o dezvoltare economică puternică în următorii patru ani, una care se va vedea consistent în buzunarele românilor. Dacă ținem cont că și Uniunea Europeană e condusă azi de popularii europeni, cu atât mai mult prezenț a PMP(partid membru al Partidului Popularilor Europeni) la guvernare va fi una foarte benefică.De aceea e important ca Doljul să aibă parlamentari PMP care pot interveni pe lângă propriul guvern pentru a aduce resurse pentru dezvoltare în județ.

5.La ora la care facem acest interviu sunt mulți doljeni nehotărâți, dezamăgiți și de PSD și de PNL.De ce să voteze ei cu PMP?

Pentru că suntem singura voce politică a păturilor populare. Singura formațiune care promovează și interesele satului românesc și pe cele ale comunităților mici. Pentru că e nevoie în Parlament de oameni harnici, echilibrați, pricepuți, cu frică de Dumnezeu și făra probleme de integritate.Pentru că am dovedit că suntem parteneri de bună credință pentru cetățeni, pentru toți cei care au România în suflet și în conștiință.Pentru că familia, credința, demnitatea și unitatea națiunii române de la Dunăre la Nistru, de la Nistru pîn la Tisa vor avea un apărător loial.

6.Ce mesaj de final le transmiteți doljenilor?

Să fie cetățeni, să-și exercite duminică dreptul de vot, să nu lase pe alții să decidă în locul lor. Le doresc tuturor sărbători cu sănătate și dragoste alături de cei dragi. Speranța va renaște curând!Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – filiala Dolj, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, cod AEP: 11200012

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.