Ultimele știri
Acasă / Politica / Lovitură pentru PSD! Curtea de Apel București a luat decizia. Dragnea s-a ocupat de tot
SERPICO CRAIOVA

Lovitură pentru PSD! Curtea de Apel București a luat decizia. Dragnea s-a ocupat de tot

Curtea de Apel București a decis ca Partidul Social Democrat să facă publice sursele de finanțare cu privire la mitingul „Împotriva abuzurilor”, dirijat la acea vreme de fostul președinte social-democrat, Liviu Dragnea.

Astfel, instanța a menținut o decizie similară dată de Tribunalul București, instanță inferioară și a respins recursul făcut de PSD. „Respinge recursul ca nefondat. Definitivă”, este minuta Curții de Apel, scrie Evenimentul Zilei.

Jurnalistul Ovidiu Vanghele, fondator al Centrului pentru Investigații Media este cel care a solicitat sursele de finanțare din partea pesediștilor, în baza Legii 544/2001 cu privire la accesul liber la informații publice.

Mai precis, în solicitarea lui Ovidiu Vanghele au specificate informații amănunțite cu privire la sursele de finanțare pentru transportul participanților la București, cât și pentru asigurarea apei și a mâncării, respectiv amenajarea locului de desfășurare a mitingului.


La mitingul „Împotriva abuzurilor” au participat în jur de 130.000 de oameni.

“Astept documentele de la PSD. Discut chiar acum cu avocatul meu in acest proces, Elenina Nicuț – de fapt ea este castigatoarea in povestea asta, eu doar am facut o cerere cu mintea-n cap. Astept ca PSD sa se conformeze la virgula hotararii definitive date de un judecator din Romania. In caz ca nu se va intampla asta intr-un termen rezonabil, cel mai probabil o sa merg cu executorul judecatoresc si cu jandarmii la PSD sa-mi dea actele. Pentru ca legea e lege, iar hotararile judecatoresti au putere de lege”, a scris pe Facebook jurnalistul Ovidiu Vanghele.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Nicușor Roșca, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj

• Alături de Nicușor Roșca, întreaga echipă de consilieri județeni a întocmit un program administrativ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.