Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Craiova. Asociația Life is Better with Friends organizează un Târg de Crăciun Caritabil pentru a susține Proiectul Inovator “Caravana Școala de Vară la Țară”. Foto/Video
SERPICO CRAIOVA

Craiova. Asociația Life is Better with Friends organizează un Târg de Crăciun Caritabil pentru a susține Proiectul Inovator “Caravana Școala de Vară la Țară”. Foto/Video

Astăzi, în Craiova, Asociația Life is Better with Friends a găzduit un târg de Crăciun cu scop caritabil, dedicat sprijinirii proiectului lor inovator, Caravana Școala de Vară la Țară.

În anul 2024, acest proiect se anunță cu o extindere semnificativă față de anul precedent, având ca noutate integrarea mamelor copiilor cu care asociația lucrează într-un program de dezvoltare.

Caravana Școala de Vară la Țară este o inițiativă menită să ofere oportunități de educație și dezvoltare copiilor defavorizați, iar integrarea mamelor în noul program vine ca un pas hotărât către susținerea familiilor în ansamblu.

Asociația se angajează să ofere suport și resurse necesare pentru ca aceste mame să își construiască un viitor mai bun alături de copiii lor.

Târgul de Crăciun a fost un eveniment plin de bucurie și generozitate, unde comunitatea locală și cei implicați în proiect au avut ocazia să contribuie la cauze nobile.

Fondurile strânse vor fi direcționate către extinderea și îmbunătățirea programelor existente, cu un accent deosebit pe noul segment dedicat dezvoltării mamelor.

Această inițiativă demonstrează angajamentul Asociației Life is Better with Friends față de binele comunității și intenția lor de a aduce schimbări semnificative în viețile celor mai vulnerabili membri ai societății. Prin colaborarea și susținerea activă a comunității, proiectul Caravana Școala de Vară la Țară poate oferi un viitor mai strălucit și mai promițător pentru toți cei implicați.

Donații se pot face AICI

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

O nouă categorie de angajați români va beneficia de carduri cadou peste doar câteva zile. Tichete de până la 300 de lei pentru 8 Martie

Este vorba despre doamne, care sunt recompensate de unii angajatori, cu ocazia zilei de 8 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.