Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Ecologiștii lui Mohammad Murad țin piept extinderii deșertului în Oltenia: Pentru Partidul Ecologist Român viitorul contează! Drept pentru care am hotărât să începem să îl plantăm
SERPICO CRAIOVA

Ecologiștii lui Mohammad Murad țin piept extinderii deșertului în Oltenia: Pentru Partidul Ecologist Român viitorul contează! Drept pentru care am hotărât să începem să îl plantăm

Voluntarii Partidului Ecologist Român(PER) au plantat, sâmbătă, 5000 de puieți de salcâm in localitatea Mârșani, una dintre cele mai afectate zone de fenomenul deșrtificării în Oltenia. Acțiunea de împădurire, inițiată de PER Dolj, a demarat dis-de-dimineață, zona aleasă fiind una în care desertificarea este din ce în ce mai vizibilă.

Efectul împăduririi celor peste 100.000 de mii de hectare afectate de desertificare, în zona Olteniei, ar decide viata altor sute de mii de hectare și a zeci de mii de locuitori.

“Pentru Partidul Ecologist Român viitorul contează! Drept pentru care am hotărât să începem să îl plantăm. Astăzi am plantat alături de colegii mei din PER, 5000 de arbori in localitatea Mârșani.

Trebuie să menționez că am rămas plăcut surprinși de numărul participanților la această acțiune. Mulțumim pentru prezența si susținerea dumneavoastră, în demersul nostru de a construi o țară mai bună.” – Mohammad Murad, noul președinte executiv PER

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din țară. Acesta s-a înscris în PER la jumătatea lunii martie a.c., candidatura pentru funcția de președinte executiv fiind o surpriză pentru multă lume. Mohammad Murad este și președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Acțiunea de împădurire a fost organizată de PER Dolj, al cărui președinte este Antonie Solomon, unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean Dolj.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA, 30 mai – 02 iunie 2024

Joi, 30 mai 09:00 – 17:00 Muzeul Cărții și Exilului Românesc Expoziţie de artă fotografică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.