Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Președintele PNL Dolj, deputat Ștefan Stoica: Vești bune pentru Dolj! Pași importanți spre realizarea Drumului Expres Craiova – Filiași – Târgu Jiu
SERPICO CRAIOVA

Președintele PNL Dolj, deputat Ștefan Stoica: Vești bune pentru Dolj! Pași importanți spre realizarea Drumului Expres Craiova – Filiași – Târgu Jiu

Anul viitor vor fi recepționate SF și PT pentru DEx Craiova-Târgu Jiu

Inițiativa din anul 2021 a parlamentarilor liberali din Oltenia, de a avea autostradă spre Vest, prinde contur! Astăzi, în Comisia pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaților, a fost aprobat bugetul Ministerului Transporturilor pentru anul 2023.

În cadrul întâlnirii Comisiei, directorul general al Companiei de Drumuri și Autostrăzi, Cristian Pistol, a răspuns unei întrebări pe care i-am adresat-o legată de stadiul DEx Craiova – Filiași – Târgu Jiu.

Directorul Companiei a precizat că în 2023 va fi recepționat Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic de execuție pentru acest drum de mare viteză. Tot la solicitarea mea, directorul Companiei de Drumuri și Autostrăzi a dat asigurări că anul viitor vor fi alocate fondurile necesare pentru scoaterea la licitație a execuției primului tronson al drumului Craiova – Filiași, parte a A6 Craiova Lugoj.

Regiunea de Sud-Vest a României are nevoie de o abordare integrată si coerentă a proiectelor majore de infrastructura rutieră care să îi asigure conectivitatea la rețeaua europeană de transport. Încă o promisiune onorată pentru Oltenia de către Guvernul României condus de președintele Partidului Național Liberal, senatorul de Dolj, Nicolae Ionel Ciucă.

Deputat Ștefan Stoica, Președinte PNL Dolj

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de Presă, elogiat internațional!

În urma temerarelor dezvăluiri, făcute de postul de televiziune Realitatea Plus și susținute în forță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.