Ultimele știri
Acasă / Administratie / TU, pe 6 Decembrie, ce cale alegi pentru România?
SERPICO CRAIOVA

TU, pe 6 Decembrie, ce cale alegi pentru România?Peste putin timp vor fi alegeri parlamentare. O dată la patru ani ai sansa să-i schimbi pe cei care iau deciziile cele mai importante pentru tine si pentru mine. Inainte de a te prezenta la urna de vot, incearca sa iti raspunzi la urmatoarele intrebari! Ai citit programele de guvernare prezentate de partidele politice? Ai citit cv -urile candidaților? Ai citit despre activitățile parlamentarilor ce își doresc încă un mandat?

De 30 de ani, România își tot cauta calea, condusă de oameni cărora le dăm credit la fiecare scrutin electoral. Este dovedit însă că în cei 30 de ani, politicienii au fost interesați mai mult de putere si mai putin de binele nostru. Metodele folosite de ei, pentru a rămâne in fruntea tarii, sunt manipulare, trădare, minciuna. Corupția a măcinat tara din rădăcini. Impostorii au luat locul oamenilor capabili.

Nu uita, Parlamentul decide soarta noastră si a țării. Votul dat unor oameni de calitate îndoielnică ne va ruina. A-ti asuma responsabilitatea la urna de vot inseamna sa fii constient in fiecare moment ca TU alegi sa fii într-o situație sau alta, TU alegi ce anume permiți să se întâmple cu România.

Dacă vrei să înțelegi mai bine cum ai creat România de azi nu trebuie decat sa observi alegerile trecute. Deci este cert că viitorul poporului român va depinde de deciziile luate de fiecare dintre noi. Pe 6 Decembrie esti asteptat sa-ti alegi deputatii se senatorii. Nu uita, doar alegerile libere si corecte sunt garantul schimbarii!

TU, pe 6 Decembrie, ce cale alegi pentru România?

foto:arhiva
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.