Ultimele știri
Acasă / Administratie / Muntenegru a deschis Consulat onorific la Craiova. Profesorul universitar Ion Deaconescu, consul onorific
SERPICO CRAIOVA

Muntenegru a deschis Consulat onorific la Craiova. Profesorul universitar Ion Deaconescu, consul onorific

Astăzi, 19 martie 2021, s-a deschis primul Consulat Onorific al Muntenegrului în România, cu sediul în Craiova, Calea Bucuresti nr.49, bl.29A.

Consulul Onorific al Muntenegrului în Craiova este prof.univ. dr. Ion Deaconescu. La ceremonia de inaugurare au participat demnitari și oficiali români și muntenegreni, reprezentanți ai Consiliului Judetean Dolj, Primăriei Craiova, Prefecturii, senatori și deputați din Parlamentul României. Din partea Ministerului Afacerilor Externe al Muntenegrului a participar Dejan Vukovic, director și Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Muntenegrului în Romania Dalibor Djurovic.

“Astazi am avut onoarea sa reprezint Institutia Prefectului Jud Dolj la ceremonia de deschidere a Consulatului Onorific al statului Muntenegru. Consider ca s-a facut un pas important in relatiile bilaterale diplomatice, precum si comerciale.

Am fost musafir al statului Muntenegru si recomand oricui sa viziteze Kotor sau Budva.

De la intalnirea de azi raman cu o impresie buna dupa o primire calduroasa din partea gazdelor. Ii urez mult succes domnului profesor Deaconescu in noua si onorabila misiune asumata, a declarat subprefectul PNL Flavius Sirop.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA, 30 mai – 02 iunie 2024

Joi, 30 mai 09:00 – 17:00 Muzeul Cărții și Exilului Românesc Expoziţie de artă fotografică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.