Ultimele știri
Acasă / Administratie / Liviu Dragnea A CEDAT NERVOS! VIDEO

Liviu Dragnea A CEDAT NERVOS! VIDEO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reacţie extrem de nervoasă după ce o ziaristă l-a întrebat dacă îl ajută legea care permite persoanelor condamnate la închisoare să execute pedepsele la domiciliu. 


„Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat!”, a fost replica lui Dragnea, inaintand usor agresiv spre jurnalista.

„În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați? M-am săturat. Înseamnă că orice lege mă favorizează pe mine, sunt și eu om și efectuv îmi ajunge să răspund la aceste prostii”, a continuat liderul PSD.

Dragnea le-a reproşat jurnaliştilor că, deşi sunt oameni tineri, au ajuns să „susţină securiştii”. „Vorbiți cu haștagul, vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să puteți discuta ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România”, a spus Dragnea adaugand:  „Efectiv mi-ajunge să răspund la aceste prostii”.

Plenul Senatului a modificat luni Legea 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, ca urmare a reexaminării actului normativ impuse de Decizia CCR 453/2018, prin care legea a fost declarată parţial neconstituţională.

Ieșire nervoasă a lui Liviu Dragnea

Ieșire nervoasă a lui Liviu Dragnea când a fost întrebat dacă legea privind executarea pedepselor acasă îl ajută: Cu ce dracu' mă ajută? Vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște mâine —-> https://goo.gl/zN3Ra3

Publicată de HotNews.ro pe Miercuri, 31 Octombrie 2018

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

CRAIOVA. Se extinde parcarea cu plata prin SMS, în zona centrală

Lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că parcarea nu a fost plătită. Primăria Municipiului Craiova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.