Ultimele știri
Acasă / Administratie / PREMIERĂ. Președintele Poloniei, Andrzej Duda, va intra în direct, de la CRAIOVA, cu toţi compatrioţii aflaţi în baze militare din toată lumea. VEZI de ce

PREMIERĂ. Președintele Poloniei, Andrzej Duda, va intra în direct, de la CRAIOVA, cu toţi compatrioţii aflaţi în baze militare din toată lumea. VEZI de ce

Preşedintele polonez Andrzej Duda va ajunge la Craiova în jurul orei 14.00. Acesta este însoţit de o delegaţie numeroasă, 50 de persoane, în mare parte ziarişti.


Conform programului, Andrzej Duda va vizita Muzeul de Artă din Craiova, apoi va depune o coroană de flori la Cimitirul Catolic, iar la final va avea o întâlnire de lucru cu lotul de militari polonezi afiliat la Batalionul 26 Infanterie Neagoe Basarab din Craiova, batalion ce aparţine Brigăzii Multifuncţionale Sud-Est.

foto:adevarul.ro

De asemenea, președintele polonez va participa la un ceremonial militar pentru a decora cei mai valoroşi soldaţi, va lua masa cu ei, va face fotografii, iar la final, în baza militară de la Craiova, se va organiza şi o videoconferinţă. Ziariştii români nu au fost invitaţi să participe la eveniment. Preşedintele va intra în direct cu toţi compatrioţii aflaţi în baze militare din toată lumea pentru a le transmite urări de Crăciun.

Primăria Municipiului Craiova anunță restricții de circulatie rutieră astfel:

  • În ziua de 19 decembrie, intervalul orar 12.00-13.00 se va închide circulația rutieră pe următoarele sectoare de drum:
  • Unirii, de la intersecția cu străzile Brestei și Calea București până la intersecția cu str. A.I. Cuza;
  • Mihai Viteazul, de la intersecția cu str. Unirii până la intersecția cu str. Ion Maiorescu;
  • În ziua de 19 decembrie 2018, intervalul orar 13.00-14.00 se va închide circulația rutieră pe str. Bucovăț, de la intersecția cu str. Almăjului până la intersecția cu str. Țărăncuței.

ALTE RESTRICȚII de circulație 

În vederea desfășurării partidei de fotbal dintre echipele CS UNIVERSITATEA CRAIOVA și GAZ METAN MEDIAŞ ce va avea loc în ziua de 19.12.2018, pe stadionul „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, Primăria Municipiului Craiova anunță că se va restricționa circulația rutieră astfel:

  • În ziua de 19.12.2018, intervalul orar 18.00-22.30, se va restricționa circulația rutieră pe următoarele sectoare de drum:

– bld. Știrbei Vodă, de la intersecția cu bld. 1 Mai și str. Gheorghe Bibescu, până la intersecția cu str. Râului;

– str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersecția cu str. Bucovăț, până la intersecția cu str. Câmpia Islaz;

  • În ziua de 19.12.2018, intervalul orar 21.30-22.30, se va restricționa circulația rutieră pe următoarele sectoare de drum:

– bld. Știrbei Vodă, de la intersecția cu str. Calea Unirii până la intersecția cu bld. 1 Mai și str. Gheorghe Bibescu, pe sensul de mers către str. Râului;

– str. Gheorghe Bibescu, de la intersecția cu str. Madona Dudu, până la intersecția cu bld. Știrbei Vodă;

– str. Câmpia Islaz, de la intersecția cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecția cu bld. Știrbei Vodă.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate înn zonele aflate în imediata apropiere.

Primăria Craiova mulțumește pentru înțelegere. Solicită, totodată, conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

 

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Cine sunt eurodeputatii care merg la Bruxelles

România trimite 32 de europarlamentari la Bruxelles. Cine sunt aceştia Potrivit rezultatelor finale BEC ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.