Ultimele știri
Acasă / Campanie 2020 / ALDE Dolj: Redăm România Românilor. Dăm doljenilor o viață mai bună!
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

ALDE Dolj: Redăm România Românilor. Dăm doljenilor o viață mai bună!

Deputatul Ion Cupă se află în capul listei ALDE Dolj pentru Camera Deputatilor, iar Florea Voinea face deschiderea pentru Senatatul Romaniei.


Un numar de 209 candidati au intrat în cursa pentru unul dintre cele 14 mandate de parlamentar de Dolj. 66 dintre aceștia candidează la Senat, iar 143 la Camera Deputaților. 

alde-parlamentare-1

(Comandat de ALDE Dolj, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, cod unic de identificare al mandatarului coordonator: 11160008 )

SENAT

VOINEA FLOREA – ALDE
PANA IONEL – ALDE
CALOTA FIRMILIAN – ALDE
GOGONEAVICTOR-CRISTINEL – ALDE
MIRON DANIELA-MONICA – ALDE
VIRDOL ELENA – ALDE

zamfir-300x250-1

CAMERA DEPUTATILOR

CUPĂ ION – ALDE
PERIȘOREANU GHEORGHE – ALDE
STĂNCIULESCU ANIȘOARA – ALDE
ZAMFIR GABRIEL- ALDE
TUȚĂ MARIUS CRISTIAN – ALDE
POPA FLORIAN – ALDE
VÎLCU SORIN COSMIN- ALDE
DAOAGA CONSTANTINA – ALDE
AFRENIE LEONTIN ȘTEFANICĂ – ALDE
MĂNESCU DUMITRU – ALDE
BARBU LILIANA – ALDE
SBÎRLEA LELIANA- ALDE
GÎRBIȚĂ FLORIAN-IONEL- ALDE

ALDE Dolj: Redăm România Românilor. Dăm doljenilor o viață mai bună!

alde-parlamentare-1
(Comandat de ALDE Dolj, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, cod unic de identificare al mandatarului coordonator: 11160008 )

ALDE DOLJ: PNL SI KLAUS IOHANNIS SUBMINEAZA INTERESELE ROMÂNILOR

ion-cupa

(Comandat de ALDE Dolj, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, cod unic de identificare al mandatarului coordonator: 11160008 )

Ion CUPĂ: ”Contestarea eliminării celor 102 taxe inutile este un gest de ostilitate față de cetătenii români”

Reacţia preşedintelui în cazul legii privind eliminarea celor 102 taxe ne demonstrează din nou că PNL şi şeful statului acţionează împotriva intereselor românilor. Comportamentul preşedintelui României în această speţă este dezamagitor. Prin decizia sa, Iohannis se poziţionează împotriva intereselor legitime ale românilor. Reducerea birocraţiei, respectarea timpului şi confortului cetăţenilor sunt beneficii care ar fi rezultat din aplicarea acestei legi.

Constatăm că şeful statului este nostalgic după ideea de preşedinte – jucător întruchipată de fostul preşedinte Traian Băsescu. Maniera în care dirijează politica PNL ne face să credem că şeful statului vrea să aibă un proiect politic sub totalul său control.

Demersul preşedintelui de azi nu poate fi explicat decât printr-o invidie a acestuia că guvernul său şi partidul său nu au fost capabile să vină cu o asemenea propunere. Această manifestare a preşedintelui Iohannis este făcută cu intenţie în detrimentul românilor. Pe 11 decembrie, votul românilor va avea o dublă însemnătate: va fi un vot de neîncredere împotriva lui Klaus Iohannis şi un vot pentru a reda România românilor prin alegerea ALDE.

În acelaşi timp constatăm că ipocrizia este la cote maximale în rândurile liderilor PNL. În octombrie când a fost adoptată legea, Camera Deputaţilor a votat în unanimitate, adică şi cu voturile celor din PNL. Liderii PNL spuneau că au votat legea pentru că, în ansamblu, este un act normativ bun. Acum în noiembrie PNL nu mai face decât cum îi dictează preşedintele Iohannis în speranţa iluzorie că va ajunge la guvernare.

Fie şi numai pentru acest gest de a nu respecta dorinţa românilor de a trăi într-o societate mai puţin birocratică cerem alegătorilor doljeni să dea un vot antiPNL.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Cine sunt candidatii care le cer votul doljenilor FOTO

Clipul-parodie care a apărut pe pagina de Facebook a Alinei Gorghiu, amendat de ALDE Dolj. PLUS: Lefurile romanilor – intre „pro” si „contra”

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

REZULTATE EXIT POLL AVANGARDE ORA 21: PSD, pe primul loc, PNL la un procent distanță. AUR, surpriza alegerilor

Exit poll-ul realizat de CURS Avangarde la comanda Antena 3 anunță rezultatele la închiderea secțiilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.