Ultimele știri
Acasă / Campanie 2020 / Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent, duminică, în comuna Moțăței, alături de candidatul PSD, Constantin Enea
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent, duminică, în comuna Moțăței, alături de candidatul PSD, Constantin Enea

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent, duminică, în comuna Moțăței, la o întâlnire electorală, context în care a evidențiat necesitatea continuității la primăria din localitate, alături de candidatul PSD, Constantin Enea.


Liderul social-democraților doljeni a fost însoțit de președintele Consiliului Județean, Ion Prioteasa, senatorul Florea Voinea, precum și de o parte dintre candidații la o funcție de consilier județean: Alina Elena Tănăsescu, Oana Bică, Marian-Viorel Marin și Mihaela Popescu.

„Am venit la dumneavoastră pentru a vă spune că domnul primar nu este singur, iar după 5 iunie vom începe treaba și vom continua proiectele pe care dânsul dorește să le implementeze. Nu poți face treabă într-o comună doar cu banii pe care îi colectezi din taxele și impozitele locale și trebuie să știți cu toții că primarul are nevoie de sprijin de la consiliul județean, de sprijin de la Guvernul României sau de proiecte europene dacă dorește să realizeze ceva pentru comuna sa. De aceea, vă spun că primarului nostru, Constantin Enea, îi este necesară o majoritate PSD în consiliul local, îi sunt necesare un președinte și o majoritate în consiliul județean, pentru a fi ascultat și ajutat”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Primarul comunei Moțăței, Constantin Enea, și candidat din partea PSD pentru cel de-al cincilea mandat, a spus: „Sunt bucuros că în localitatea noastră, într-o zi de duminică, au venit să ne ofere întregul sprijin unii dintre cei mai importanți oameni ai județului Dolj – sprijin nu doar pentru mine, ci pentru întregul Moțăței.

Este o susținere pe care am simțit-o din plin în ultimii patru ani, pentru că am reușit să finalizăm câteva proiecte importante pentru noi. Fie că vorbim de asfaltarea unor alei și a bazei sportive, de lucrări pentru întreținerea unor străzi comunale, de reabilitarea și dotarea unor unități de învățământ, fie de podul de peste pârâul Balasan și de modernizarea stadionului, toate aceste proiecte au fost posibile, într-o măsură mai mare sau mai mică, pentru că ne-am bucurat de susținerea partidului nostru, PSD.

În ultimul mandat, nu am stat cu mâinile încrucișate, după cum ați putut constata singuri, și m-am zbătut pentru Moțăței. În continuare, am să depun toate eforturile pentru a pune în practică, în viitorul mandat, principalul nostru obiectiv – canalizarea și stația de epurare. De asemenea, îmi propun să modernizăm căminele culturale din satele Dobridor și Moțăței, precum și sistemul de iluminat public, să reabilităm o parte dintre școlile din comună, dar și să aducem alimentarea cu apă în Dobridor.

Aceste proiecte de viitor trebuie să primească însă, în data de 5 iunie, votul dumneavoastră de încredere, un vot care trebuie să fie oferit și listei PSD pentru consiliul local și pentru consiliul județean.”

CJ Dolj Generala 1 JO Copy Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent, duminică, în comuna Moțăței, alături de candidatul PSD, Constantin Enea poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, candidat pe listele PSD pentru o funcție de consilier județean, a afirmat: „Suntem la Moțăței cu o echipă puternică și numeroasă pentru a-l susține pe primarul Constantin Enea, de care suntem mândri și pe care îl respectăm. Am venit să vă spunem că nici măcar el nu poate să pună singur în operă toate investițiile și are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră, pentru a-i oferi și în mandatul viitor un consiliu local în care PSD să dețină majoritatea, pentru că în acest fel va avea toată comunitatea de câștigat.

În perspectivă, Moțăței este una dintre comunele fericite, pentru că am reușit în urmă cu câteva zile să depunem documentația pentru a primi finanțarea europeană necesară modernizării drumului Craiova – Cetate, o investiție pe care toată lumea din această zonă de sud a județului a solicitat-o. Vă rog ca, peste o săptămână, să vă mobilizați și să votați PSD pe toate cele trei buletine de vot: primar, consiliul local și consiliul județean.”

Vicepreședinta CJ Dolj, Alina Elena Tănăsescu, candidată pe listele PSD pentru o funcție de consilier județean, a precizat: „Sunt onorată să mă aflu alături de un primar deosebit, cum este domnul Constantin Enea. Vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, comunității din Moțăței, pentru că ați avut încredere și l-ați votat timp de mai bine de 15 ani pe acest primar cu suflet mare. Vă sunt recunoscătoare pentru că, în egală măsură, ați votat în toată această perioadă PSD, un partid aproape de oameni, și sunt convinsă că o veți face și în continuare. Haideți să ne mobilizăm în această ultimă săptămână care ne mai desparte de scrutinul din 5 iunie și să ieșim determinați duminica viitoare, pentru a vota PSD pe toată linia – primar, consiliul local și consiliul județean.”

Biroul de presă al PSD Dolj

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

REZULTATE EXIT POLL AVANGARDE ORA 21: PSD, pe primul loc, PNL la un procent distanță. AUR, surpriza alegerilor

Exit poll-ul realizat de CURS Avangarde la comanda Antena 3 anunță rezultatele la închiderea secțiilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.