Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Spectacolul-eveniment Pop Opera Concert, organizat de Opera Română Craiova, va avea loc în data de 12 decembrie 2019, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Craiova
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Spectacolul-eveniment Pop Opera Concert, organizat de Opera Română Craiova, va avea loc în data de 12 decembrie 2019, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Craiova

Spectacolul care trebuia să se desfășoare în 17 noiembrie 2019 a fost reprogramat din cauza unor probleme medicale ale Larei Fabian, invitatul special al evenimentului, informeaza Opera Română Craiova.

Lara Fabian a transmis public un mesaj călduros spectatorilor care așteaptă să o asculte la Craiova, prin care explică problemele de sănătate suferite și își exprimă dorința de a se revanșa față de publicul din Bănie.

Artista care a reconfigurat concepția generală despre live performance, celebra Lara Fabian este capul de afiș al spectacolului-eveniment Pop Opera Concert, eveniment muzical care face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova.

La Sala Polivalentă din Craiova, Lara Fabian va interpreta atât piese celebre precum „Je t’aime” și „Je suis malade”, dar a pregătit și un duet cu tenorul Operei Române Craiova, Bogdan Mihai, interpretul care a reușit în ultimul deceniu să-și revendice scena de operă de pe întreg mapamondul cu autoritatea unei adevărate legende.

Pe scena de la Sala Polivalentă va urca și Katiuscia, interpretă îndrăgită de publicul italian, dar aplaudată și în multe alte țări din Europa, America, Asia și Africa, care va cânta pentru prima dată în România, la Craiova.

Orchestra, Corul și soliști ai Operei

În cadrul evenimentului muzical vom asculta unele dintre cele mai frumoase pagini muzicale, interpretate de soliștii Operei Române Craiova Bogdan Mihai, Mariana Bulicanu și Renata Vari, alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.


Biletele pot fi cumpărate online pe platforma Eventim.ro: bit.ly/2oFgMuV sau la agenția de bilete a Operei din Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, telefon: 0351.442.471, e-mail: agentiadebilete@operacraiova.ro.

Ediție de anvergură

Festivalul Internațional „Elena Teodorini” a început în 11 octombrie, evenimentul de deschidere fiind prima ediție The Artist Awards, organizat de Big Ideas și Opera Română Craiova, care a reunit sute de artiști și mii de spectatori în Piața Mihai Viteazul. Timp de cinci săptămâni, alte 14 evenimente – producții europene, naționale, dar și cele mai îndrăgite spectacole craiovene – s-au desfășurat pe scene de spectacol din Craiova, Râmnicu Vâlcea și București.

Festivalul Internaţional „Elena Teodorini” este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Craiova, la ediția din acest an parteneri fiind Filarmonica „Oltenia” Craiova, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”, Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, Teatrul Excelsior din București, Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște și Protect NPG.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

VIDEO Dystopia, momente unice la cel mai mare festival de artă animației din România. Vezi ce evenimente sunt programate pentru sâmbătă

❗ATENȚIE! Modificări în programul acestei seri de festival! Craiova este până pe 1 septembrie scena …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.