Ultimele știri
Acasă / Diverse / Stafeta pentru PACE in LUME a ajuns la Craiova. Prefectul de Dolj, despre Caravana PEACE RUN: Reprezintă un model demn de urmat pentru noi toţi
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Stafeta pentru PACE in LUME a ajuns la Craiova. Prefectul de Dolj, despre Caravana PEACE RUN: Reprezintă un model demn de urmat pentru noi toţi

Cea mai mare ştafetă cu torţe pentru pace din lume, care uneşte toate ţările europene, a ajuns la Craiova. Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, s-a întâlnit joi, cu 24 de sportivi din cadrul caravanei Peace Run care au poposit la Craiova în cursa lor pentru promovarea păcii în întreaga lume.


“Apreciez în mod deosebit efortul pe care îl depun aceşti oameni şi consider că reprezintă un model demn de urmat pentru noi toţi. În ciuda condiţiilor meteorologice nefavorabile din aceste zile, când ploaia nu le-a dat pace mai deloc, ei nu s-au abătut de la drum, ci au alergat mai departe pentru a-şi duce la îndeplinire nobilul scop – acela de promovare a păcii în întreaga lume. Le doresc în continuare mult succes şi sper că pe parcursul acestei curse nu vor întâmpina greutăţi şi vor ajunge cu bine la destinaţie” – a declarat prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan.
caravana
Caravana Peace Run va pleca spre Drobeta Turnu Severin. Apoi, traseul ştafetei până la ieşirea din ţară este următorul: Caransebeş – Lugoj – Timişoara – Arad – Oradea – Borş.  Caravana Peace Run este eveniment internaţional care reuneşte sportivi profesionişti şi amatori din diverse colţuri ale lumii. În 2016, alergarea se desfăşoară pe toate continentele şi va vizita peste 100 de ţări. În Europa, ceremonia de start în acest an avut loc în luna februarie, în Portugalia, iar alergătorii vor ajunge la Roma pe 8 octombrie.
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Președintele PMP Dolj, Anișoara Stănculescu, vă urează Paște Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.