Ultimele știri
Acasă / Economic / Topul Firmelor din judetul Dolj 2016
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Topul Firmelor din judetul Dolj 2016

Companiile din judetul Dolj sunt invitate sa celebreze Excelenta in Afaceri, alaturi de Camera de Comerț și Industrie Dolj.


trofee-topul-firmelor-2014

Cel mai important eveniment de afaceri al anului “Gala Topul Firmelor”, ediţia XXIII, se va desfasura joi, 24 noiembrie 2016, incepand cu orele 14.30, la restaurantul Flora din Craiova. Anul acesta sunt premiate 2200 de firme doljene, grupate pe domenii distincte de activitate, cum ar fi: cercetare-dezvoltare și high-tech; agricultură, silvicultură și pescuit; construcții; servicii; comerț și turism. Departajarea firmelor a avut in vedere: cifra de afaceri netă; profitul din exploatare; rata profitului din exploatare; eficienţa utilizării resurselor umane; eficienţa utilizării capitalului angajat.

Metodologia folosită pentru stabilirea clasamentului este unică la nivel naţional, Sistemul Cameral din România fiind unicul organizator la nivel naţional şi judeţean al acestui eveniment tradiţional, conform Legii 335/2007.

Cu acest prilej, participantii la Gală, vor primi Catalogul Topul Firmelor – format carte şi memory stick, o sursă foarte utilă de informaţii despre cele mai importante companii din judeţul Dolj.

Devenita traditie la nivelul judetului, Excelenta Afacerilor realizate in anul 2015, va fi sarbatorita in acest an, alaturi de aproximativ 400 de oameni de afaceri și diverși invitați.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, prezintă bugetul 2021. LIVE

Vezi mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.