Ultimele știri
Acasă / Justiție / DOCUMENTUL care dovedeşte că POLIŢIA l-a PROTEJAT pe PEDOFIL

DOCUMENTUL care dovedeşte că POLIŢIA l-a PROTEJAT pe PEDOFIL

DOCUMENT BOMBĂ care dovedeşte că POLIŢIA l-a PROTEJAT pe PEDOFIL.


Documentul, prezentat de Antena 3, este o notă de eveniment din ziua în care poliţistul-pedofil Eugen Stan o atacă pe victima de 30 de ani, relateaza evz.ro. „Bărbatul a fost prins și identificat de organele de Poliție, stabilindu-se că se numește Stan Eugen. Cercetările sunt continuate de Poliție, sub aspectul săvârștirii de agresiune sexuală”.

Cu toate acestea, de atunci victima nu a mai fost audiată.

Rezoluția notată pe acest document, care poartă ștampila de intrare în Brigada Rutieră: „Rog declanșare cercetare, suspendare până la finalizare dosar penal și măsuri legale. URGENT!”. Această rezoluție a fost redactată la data de 10.10.2016, adică la numai câteva ore după ce victima a fost agresată.

Procedura raportării evenimentului:

1. Nota de Eveniment se întocmeşte de structura unde este sesizată fapta şi se transmit ierarhic prin aplicaţia informatică SMIEOP

2. În cazul evenimentelor deosebite acesta se transmite la IGPR – Centrul Operaţional şi DGMO – C.O.C

3. Conform pct. 32 din Anexa nr. 1 evenimente în care sunt implicate personalul şi unităţile MAI sunt evenimente care se transmit la IGPR şi DGMO

Concluzii:

Nota de eveniment de la S18 a fost transmisă prin SMIEOP atât la IGPR cât şi la DGMO şi trebuia prezentată conducerii IGPR. În situaţii în care sunt implicaţi poliţişti, după prezentarea către conducerea IGPR, în raport de rezoluţie, se transmitea prin fax la unitatea unde s-a produs evenimentul pentru măsuri şi era monitorizată de Centrul Operaţional sau Cabinetul Inspectorului General.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

UPDATE. Momentul în care Liviu Dragnea ajunge la Penitenciarul Rahova. Ce i-au strigat oamenii. Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

UPDATE. La sosirea la Penitenciarul Rahova, mașina în care se afla șeful PSD a fost …

Un comentariu

  1. Deci se confirma ce a afirmat Ministrul de Interne : Sefii directi ai agresorului au musamalizat mereu ,, aptitudinile “ politistului pedofil !
    Degeaba se va ajunge la concluzia finala ca o mare parte din sefii Politiei sunt corupti ! ,,Colegul” Tudose acopera coruptia in Politie ! Adica ,, si in Politie “!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.