Ultimele știri
Acasă / Monden / PREMIERA in ROMANIA. ”Top International Model of The World”, TITLUL de CEL MAI BUN MODEL al LUMII se da la HERCULANE/VIDEO
SERPICO CRAIOVA

PREMIERA in ROMANIA. ”Top International Model of The World”, TITLUL de CEL MAI BUN MODEL al LUMII se da la HERCULANE/VIDEO

Unul dintre cele mai mari concursuri de modele vine în România! ”Top International Model of The World” este prestigiosul concurs international care va reuni modele (Miss si Mr) din toate colțurile lumii într-o competiție în urma căreia se va desemna cel mai bun model internațional.


models1

Concursul se va desfăsura în perioada 22-31 August și va aduce în Romania modele din SUA, India, Bulgaria, Ucraina, Estonia, Filipine, Africa de Sud, Namibia, Angola, Brazilia, Ethiopia, Nigeria, Marea Britanie, Myanmar, Puerto Rico, Republica Dominicană, Cehia și multe alte țări. Gala finală în cadrul careia se vor desemna marii castigatori ai concursului (Miss & Mr. Top International Model of The World 2016) va avea loc în data de 30 August 2016 (marti). Câstigătorii vor primi trofeul, banda și titlul de cel mai bun model al lumii.

header3

Organizatorii concursului au ales ca locație orașul balnear “Băile Herculane” din judetul Caraș Severin, ce datează din anul 153 d.H, fiind totodată și o premieră: este prima oară când se organizează un concurs de această anvergură în România. Orașul Băile Herculane a fost ales în special pentru încărcarea istorică, pentru atracțiile din zonă și calitatea aerului (avand aer ionizat negativ precum cel de la altitudini de 2000m).

Pe parcursul celor 10 zile, modelele vor participa la prezentări de modă, cursuri de catwalk, ședințe foto, interviuri dar și multe alte activități ce au ca scop promovarea atracțiilor din zonă precum: centrul istoric al orașului, Clisura Dunării, Statuia lui Decebal, Porțile de Fier precum și orașul Timișoara. Concursul “Top International Model Of The World” este organizat de Robert Cazan, fiind deja la a doua ediție, după cea de anul trecut din Benidorm – Costa Blanca, Spania.

“Având experiența editiei de anul trecut, m-am gândit să aducem această formulă de sucess și în România. Scopul concursului este de a schimba experiență între modele din diferite țări, de a învăța lucruri noi și de a le pregăti temeinic pentru a excela în această industrie. Vor avea zilnic traininguri de defilare, vor învăța care sunt cele mai bune posturi pentru fotografii și vor avea și antrenamente de grup cu Fitness Education School  – care se va ocupa de pregătirea modelelor până la gala finală”, a declarat Robert Cazan, organizator.

Concursul este realizat în parteneriat cu Afrodita Resort & Spa 4* din Herculane, fiind și hotelul unde vor fi cazate modelele internaționale pe perioada concursului.  “Este o placere pentru noi sa fim parteneri la un eveniment atât de important. Suntem onvinși că este un eveniment bine-venit atât pentru hotel cât și pentru stațiune. Ne vom asigura ca modelele să se simtă bine pe perioada șederii, punandu-le la dispoziție servicii ireproșabile și sperăm noi, de neuitat. Bucătarii noștri deja au alcătuit meniuri speciale pentru modele, menite să satisfacă si cele mai exigente gusturi. Vă așteptăm pe toti în seara de 30 August în sala de evenimente a hotelului Afrodita Resort & Spa, unde va avea loc gala finală”, a spus Laura Pătru, marketing manager Bacolux Hotels.

Gala finală în cadrul careia se vor desemna marii castigatori ai concursului (Miss & Mr. Top International Model of The World 2016) va avea loc în data de 30 August 2016 (marti). Câstigătorii vor primi trofeul, banda și titlul de cel mai bun model al lumii. Gala va fi prezentată în două limbi: română și engleză. Marea surpriză este prezența prezentatorului Nino Mas din Filipine, fiind foarte cunoscut în lumea concursurilor de modeling, având la activ peste 10 concursuri în care a fost prezentator sau co-prezentator.

Printre alte trofee care se pot câștiga se numară: Miss/Mr. Best Catwalk, Miss/Mr. Best Body si Miss/Mr. Photogenic. Juriul va fi alcatuit din nume emblematice din industria fashion și modeling atât din Romania cât și din străinătate. Castingurile pentru Romania încă nu s-au încheiat, așa că cei interesați pot să aplice pe site-ul oficial al concursului www.topinternationalmodel.com .

 

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA, 30 mai – 02 iunie 2024

Joi, 30 mai 09:00 – 17:00 Muzeul Cărții și Exilului Românesc Expoziţie de artă fotografică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.