Ultimele știri
Acasă / Pamflet / INCREDIBIL!!! Extraterestrii in Consiliul Local Craiova!
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

INCREDIBIL!!! Extraterestrii in Consiliul Local Craiova!

In sedinta de Consiliu, Primaria Craiovei a aprobat la cererea consilierilor achizitionarea unei drone care sa monitorizeze constructiile ilegale. Holguta a aprobat acest proiect deoarece se pare ca intre consilieri s-au strecurat si cativa extraterestrii care pregatesc o invazie a Olteniei.


 

Prin aceast proiect, craiovenilor li se va inlatura frica de OZN-uri, pregatindu-i pentru marea aterizare a martienilor. Deja unii au ateriazat , fiind actualmente consilieri municipali cu drept de vot. Totul ar fi pornit de la o viziune avuta de un consilier PNL care a vazut o raza de lumina colorata si o voce care i-a cerut sa propuna acest proiect. Hipnotizati de Martianus Terestrus, consilierii Craiovei au votat la prima strigare. Ar fi totodata si o solutie de transport pe viitor pentru Holguta care ar putea veni calare pe drona la primarie, deoarece mai multe drumuri din Craiova sunt aproape impracticabile, iar un pilon de sustinere de la noul pasaj deja a crapat.

Chiar daca municipalitatea craioveana a pierdut startul pentru Capitala Europeana , ramane in cursa pentru a deveni primul oras olteano-martian, unde pe viitor numarul de consilieri locali se va dubla, iar taxele vor creste , deoarce va fi nevoie de o reprezentare si din partea martienilor care au venit cu ideea acestei drone.

Noua rasa aselenizata de olteni se va integra usor, deoarce noii omuleti verzi deveniti consilieri se vor deplasa cu farfuriile zburatoare personale care vor pluti parcate in fiecare seara deasupra primariei. Holguta a declarat ca este o solutie buna, acestia nu ocupa spatiile de parcare si va fi totodata o atmosfera mirifica in zona centrala datorita luminilor emanate de navele martiene care daca vor veni in numar mare vor asigura si iluminatul public. Speram ca pe viitor cu ajutorul noilor consilieri sa inchiriem o nava pe care s-o declaram primul restaurant plutitor unde se va putea si fuma, a declarat Holguta. Vestile sunt imbucuratoare, iar marile orase ale lumii sunt deja invidioase ca martienii au ales Oltenia, patria prazului, insa cu siguranta aici au simtit omuletii verzi ca exista un potential intelectual deosebit, unde oamenii alesi voteaza dupa o adanca si profunda analiza. La final, reprezentantul martienilor ne-a declarat “Sunt foarte incatat de aceasta primire si cred ca daca vom lucra impreuna peste cativa ani Oltenia va fi cea mai dezvoltata zona.

Deja intentionam sa construim aici o prima sectie de asamblare de farfurii zburatoare pe care sa le oferim ca o alternativa soferilor nemultumiti de drumurile pline de gropi din Craiova. Aerul nu face gropi, nu are balti, asa ca va asteptam sa achizitionati o farfurie zburatoare ieftina si eficienta. Prin aceasta masura se vor crea locuri de munca pentru craioveni, urmand ca anual sa producem 5.000.000 de aparate de zbor, cu export in trei galaxii ”

 

Autor: Pamfletus Craiovinius

ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Breaking News #Coronavirus. Măsuri de ULTIMA ORA IN ROMANIA: Incepand de duminica, 8 Martie, se interzic evenimentele cu un numar mai mare de 1.000 de persoane, iar Școlile în care sunt raportate cazuri de infecţii cu noul coronavirus vor fi închise

Incepand de duminica, 8 Martie, se interzic toate evenimentele organizate cu peste 1.000 de persoane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.