Ultimele știri
Acasă / Politica / COD ROȘU de guvernare la Craiova: PSD scoate pe stradă tot poporul anti-hashtag

COD ROȘU de guvernare la Craiova: PSD scoate pe stradă tot poporul anti-hashtag

Președintele PSD Dolj anunță un miting de mare amploare la Craiova, pe 9 Decembrie. Claudiu Manda speră să umplă străzile Băniei cu votanții social-democrați.  La prima strigare scopul mobilizării pesediste ar fi o verificare a susținerii de care se mai bucură partidul în privința programului de guvernare.


Ideea mitingului se pare că ia aparținut în exclusivitate lui Manda, premierul Tudose chiar arătându-se ușor deranjat de faptul că marele eveniment a fost programat fără știrea lui la Craiova.

“În weekend ne-am întâlnit, cei de la Dolj, cu toţi primarii din judeţ şi am hotărât să facem miting pe data de 9 decembrie, probabil la ora 17,30 – 18,00, la Craiova, pentru că am tot văzut că sunt mulţi oameni care vin şi în spaţiul public şi în stradă. I-am văzut ieri pe domnul Cioloş şi pe domnul Mălin Bot, susţinători ai diferitelor puncte de vedere, şi vrem să vedem dacă sunt oameni care susţin şi programul de guvernare, Guvernul, PSD şi măsurile pe care le-am luat, la un an de la alegeri”, a precizat Manda, luni, la Palatul Parlamentului.

Liderul PSD Dolj nu a putut să aproximeze un număr al participanților, dar, potrivit surselor noastre, partidul trebuie să aducă în stradă minimum 20.000 de oameni.

“Rămâne să vedem câţi o să iasă. La Craiova au fost în jur de 1.000 de oameni zilele trecute, cred că o să fie mult mai mulţi. (…) În primul rând vorbim de un an de zile de la guvernare, măsurile luate de acest guvern şi de această majoritate parlamentară, de propunerile asumate în campania electorală şi câte dintre ele sunt îndeplinite, pentru că vrem să vedem, inclusiv noi, parlamentarii de Dolj, dacă avem o susţinere în continuare a oamenilor care ne-au votat şi sunt vreo 140.000 de oameni”, a mai spus presedintele PSD Dolj.

Oricum, și de data asta, greul mitingului va fi dus de primarii din județ și de câțiva directori ai regiilor din administrația locală.

Pentru cei care vor merge să susțină programul de guvernare dar nu l-au citit încă, Republica TV invită AICI la lecturarea integrală a materialului, cu un simplu CLICK !

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

VIDEO. Bătălie pe funcţii în PSD. Social-democraţii îşi aleg preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general

PSD îşi alege sâmbătă, în congresul extraordinar, la Sala Palatului, primele trei funcţii de conducere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.