Ultimele știri
Acasă / Politica / EXCLUSIV. Iovan, vicele Consiliului Judetean Dolj, fortat sa-si dea DEMISIA pentru ca a ciripit la PRESA
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

EXCLUSIV. Iovan, vicele Consiliului Judetean Dolj, fortat sa-si dea DEMISIA pentru ca a ciripit la PRESA

Foto : Nelu Prioteasa, presedinte CJ Dolj si vicele Cristinel Iovan

Vicepreședintele Consiliului Judetean  (CJ) Dolj, Cristinel Iovan, a fost chemat de sefii filialei și forțat sa-si dea demisia pentru ca… a VORBIT cu PRESA, au declarat surse oficiale PSD pentru REpublica TV.


Unul dintre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Dolj, Cristinel Iovan, a demisionat din PSD și își va pierde, pe cale de consecință, mandatul de consilier județean, respectiv de vicepreședinte al CJ Dolj.  Demisia lui Iovan a fost ceruta joi, in sedinta Biroului permanent, de catre conducatorul PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda. Iovan a demisionat vineri.

“Joi, la sedinta Biroului Permanent, tot staff-ul era cu o falca-n cer si una-n pamant. Manda i-a cerut sec sa-si depuna demisia pe motiv ca ar fi vorbit cu niste ziaristi despre candidaturile pe lista de la Consiliul Judetean. E cam de ras sa ceri o astfel de demisie, pe un motiv de-a dreptul pueril:ca la CJ va fi Manda, nu Prioteasa. Pai ce, ziaristii nu stiau, trebuia sa le spuna Iovan? Sa fim seriosi!”, au declarat surse oficiale PSD pentru Republica TV. 

Ce spune PSD Dolj

“Luni, 22 februarie 2016, PSD Dolj va depune la Instituția Prefectului Județului Dolj demisia domnului Cristinel Nicușor Leonard Iovan din calitatea de membru de partid. Ca urmare a acestei demisii, domnul Cristinel Nicușor Leonard Iovan își pierde calitatea de consilier județean, respectiv pe cea de vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj.

PSD Dolj a luat act de demisia din calitatea de membru de partid a vicepreședintelui Cristinel Nicușor Leonard Iovan, vineri 19 februarie 2016. Demisia a survenit în urma unui vot, unanim, de neîncredere acordat de Biroul Permanent Județean al PSD Dolj, în ședința din data de 18 februarie 2016. Detaliile care au dus la această decizie nu fac obiectul unui comunicat de presă, fiind chestiuni de ordin intern”. Iovan nu a putut fi contactat telefonic.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal – Filiala Dolj, în conformitate cu atribuțiile sale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.