Ultimele știri
Acasă / Administratie / Olguta contraataca: NICIO FIRMA care are contract cu Primaria Craiova nu a sponsorizat PSD Dolj

Olguta contraataca: NICIO FIRMA care are contract cu Primaria Craiova nu a sponsorizat PSD Dolj

Presa locala din Craiova a dezvaluit ca administratia “Olguta” ar fi cheltuit aiurea peste un milion de euro în încercarea de a-şi împinge oraşul în competiţia pentru capitala culturală europeană. Nu de mult, ziaristi craioveni au mai dezvaluit faptul ca anumite firme care deruleaza contracxte cu Primaria Craiova ar fi sposorizat PSD Dolj. Olguta Vasilescu a reactionat la afirmatiile facute in spatiul public.


“Faptul că am atras peste 80 milioane euro pentru dezvoltarea Craiovei, pentru mine e un titlu de glorie, nu de ruşine. NICIO FIRMĂ care are contract cu Primăria Craiova nu a sponsorizat PSD Dolj. Observ că, în ultimele zile, s-au înmulțit atacurile de campanie nu doar la adresa candidatului nostru, dar şi la adresa unor vectori de imagine asupra cărora nu au existat măcar suspiciuni de corupție, cum ar fi doamna Ecaterina Andronescu. Evident că nu puteam să scap şi eu neatinsă… (…)

Mai mult decat atât, nu am avut NICIODATĂ tangență cu patroni sau angajați ai unor firme, cu trei excepții, atunci când s-au blocat lucrări şi am invitat reprezentanții firmelor la discuții, ÎN PRIMĂRIE sau LA LOCUL LUCRĂRII, alături de minimum 10 persoane. De ce mă comport aşa? Pentru că văd ce vremuri trăim, pentru că nu vreau nicio speculație. S-au terminat timpurile când oamenii de afaceri erau găsiți cu picioarele pe masă în biroul primarului. Sunt convinsă că sunt atent monitorizată şi că cei care mă urmăresc caută orice chichiță. Vreau să lămuresc şi subiectul echipei de fotbal finanțată din bani publici. Primăria Craiova nu a alocat un leu pentru întreținerea echipei, aşa cum fac alte municipalitați şi nu văd nici măcar în asta o problemă. Am respectat doar clauza de asociere care prevede că echipa joacă pe un stadion pus la dispoziție de municipalitate, contra unui procent din vânzarea de bilete.

SCT a câştigat contractul pentru linia de tramvai cu aproape un an înainte să îl cunosc pe dl. Andrici. Şi îmi vine greu să cred că un om zdravăn la cap îşi închipuie că 200.000 de euro, cât a fost câştigul firmei la care e asociat cu un procent infim, reprezintă vreo sumă, față de cei peste 7 milioane de euro cât a investit el şi alții în echipă. Am cerut, public, în emisiuni de televiziune, firmelor să facă sponsorizări PENTRU ORAŞ NU PENTRU MINE SAU PARTID. Ca să nu mai cheltuim de la buget sute de mii de euro pentru concerte sau pentru văruirea blocurilor din zona centrală sau pentru vreo grădiniță ori spital, de exemplu. Exact cum a făcut şi Klaus Johannis, cel care tronează în reclama de deasupra articolului care mă înfierează proletar. Şi asta a însemnat mai mulți bani la bugetul local. Pentru că valoarea investițiilor din Craiova nu este de doar 80 milioane euro, cum scrieți, ci de peste 100 de milioane. (:::)

Poate sunt cercetate şi de DNA. Nu ştiu. De ce n-ar fi? Dacă cineva a greşit, trebuie să plătească. (…) Ceea ce susțin în continuare, având în vedere că dosare vechi de 10 ani apar fix în campanie electorală… De parcă politicienii sunt corupți doar în campanii… Ce pot să afirm cu certitudine este că NICIO FIRMĂ care are contract cu Primăria Craiova nu a sponsorizat PSD Dolj.

Vezi integral pe  Olguta Vasilescu

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Viorica Dăncilă a cerut demiterea șefului de la Compania pentru Drumuri: “Conducerea CNAIR a blocat, în mod nejustificat, evoluţia unor proiecte”

Premierul Viorica Dăncilă a spus, la începutul ședinței de Guvern de marți, că a cerut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.