Ultimele știri
Acasă / Politica / Samsung a lansat Galaxy S7 si S7 Edge, plus Gear 360. Mark Zuckerberg a anuntat parteneriatul Samsung-Facebook
SERPICO CRAIOVA

Samsung a lansat Galaxy S7 si S7 Edge, plus Gear 360. Mark Zuckerberg a anuntat parteneriatul Samsung-Facebook

LIVE TEXT.  Duminica, 21 februarie, Samsung lanseaza noul telefon Galaxy S7 alaturi de Galaxy S7 Edge care va incepe de la ora 20.00 si va fi live text pe www.yoda.ro.


21.01 S-a incheiat evenimentul Samsung! Am vazut noile Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, noul Gear 360 si l-am vazut si pe Mark Zuckerberg!

20.59 “In ultimul an am lucrat pentru a face din Facebook cea mai buna platforma pentru clipurile la 360 de grade” a mai spus Zuckerberg, dezvaluind ca utilizatorii de Gear VR s-au uitat la peste 1 milion de ore de video in total.

20.55 “Gear VR este de departe cea mai buna experienta pentru VR pe mobil. Si asta pentru ca ea combina cel mai buna hardware de la Samsung si cel mai bun software de la Facebook” spune Zuckerberg. “Exista deja mai bine de 200 de jocuri si aplicatii in Oculus Store pentru Gear VR”.

20.51 Aparitie surpriza la eveniment – Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook! Acesta anunta un parteneriat intre compania si Samsung pentru realitatea virtuala

20.45 Samsung anunta o noua camera care filmeaza la 360 de grade – Gear 360

Ora 20.02 Evenimentul sta sa inceapa! Sunt 550.000 de oameni pe streamul oficial al celor de la Samsung

Samsung Electronics Co. Ltd lanseaza Samsung Gear 360, o camera ce le permite utilizatorilor sa inregistreze, sa vada si sa isi impartaseasca experientele preferate, prin imagini si filme realizate la 360 de grade. Gear 360 a fost dezvoltata pentru a-i insoti pe utilizatori in vacante, calatorii, in cadrul ceremoniilor festive sau diferitelor activitati, oferindu-le posibilitatea de a-si inregistra experientele. Noua camera foloseste tehnologia de ultima generatie Samsung Galaxy pentru ca utilizatorii sa poata deveni creatorii propriului continut de realitate virtuala de care sa se bucure prin intermediul Gear VR.

„Samsung continua sa depaseasca limitele experientei mobile dincolo de smartphone,” spune DJ Koh, presedintele Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Dupa lansarea de anul trecut a dispozitivului Gear VR, Gear 360 stabileste noi standarde pentru continutul captivant, oferind o experienta vizuala care simplifica inregistrarea si partajarea celor mai importante momente ale vietii.”

Design compact si performanta imbunatatita

Samsung Gear 360 dispune de doua obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de inregistra filme la 360 de grade cu o rezolutie mare (3840 x 1920), dar si fotografii cu o rezolutie de 30 de megapixeli. De asemenea, utilizatorii pot filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv. Dezvoltat pentru a fi folosit in orice moment al zilei, Gear 360 dispune de lentile luminoase cu apertura F2.0, ce permit realizarea unor imagini clare sau filmari panoramice, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Avand o carcasa usoara, compacta si un design sferic, Gear 360 ofera un plus de mobilitate pentru activitati in aer liber sau in interior. Camera este completata de un trepied usor de utilizat si este compatibila cu o gama extinsa de accesorii existente pe piata in acest moment.

Experienta Galaxy

Samsung continua sa stabileasca noi standarde in domeniile hardware, software si ale serviciilor, pentru a crea dispozitive care sa imbunatateasca modul in care utilizatorii se conecteaza, impartasesc continut si isi organizeaza timpul. Totodata, compania redefineste posibilitatile dincolo de limitele tehnologiei existente astazi, prin introducerea unui ecosistem de experiente mobile.

Pentru cei care doresc sa vada evenimentul cu ajutorul Gear VR, trebuie descarcata aplicatia din Oculus Store. Vezi mai mult AICI

In ce culori va fi disponibil Galaxy S7. Cat va costa noul flagship Samsung

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Valentin Huculici

V-ar mai putea interesa

Elena Oancea și-a depus candidatura ca independent la Primăria Craiova

Avocat Elena Oancea și-a depus, ieri, la Biroul electoral de circumscripție, dosarul de candidat independent …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.