Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / ALDE DOLJ: CEREM PSD SĂ RENUNȚE LA PRACTICI NECOLEGIALE ȘI LA PRESIUNI POLITICE ASUPRA MEMBRILOR ALDE DOLJ
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

ALDE DOLJ: CEREM PSD SĂ RENUNȚE LA PRACTICI NECOLEGIALE ȘI LA PRESIUNI POLITICE ASUPRA MEMBRILOR ALDE DOLJ

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: ” Atragem atenția colegial celor din PSD Dolj să stopeze imediat metodele și practicile care riscă să submineze buna funcționare a Coaliției ”

“ALDE s- a dovedit în toți acești ani un partener corect în relația cu PSD. Am respectat toate înțelegerile parafate în interiorul Coaliției. Am avut și avem puncte de vedere diferite pe anumite teme și politici publice. Am căutat însă în permanență să dăm întâietate lucrurilor care ne unesc și mai cu seama obligației de a ne respecta cuvântul dat în fața cetățenilor atunci când, împreună, am preluat guvernarea țării.

Românii au apreciat și apreciază seriozitatea și consecvența noastră a celor din ALDE în bătălia pentru apărarea drepturilor și libertăților cetățenești.De aceea sunt din ce în ce mai mulți români, din ce în ce mai mulți doljeni care sunt deciși să ne acorde votul lor la alegerile din 26 mai 2019.

În acest context constatăm aici la Dolj că, de un timp încoace, PSD înțelege să pună din ce în ce mai multe presiuni asupra membrilor ALDE Dolj, în încercarea de a slăbi forța, în ascensiune a organizației noastre. Din fericire, deși au fost multe astfel de presiuni, doar câțiva dintre colegii noștri au cedat acestora.

Înțelegem preocuparea firească a PSD legată de viitor dar considerăm inacceptabilă utilizarea unor metode și practici care departe de a consolida Coaliția o fragilizeaza tot mai mult.
Cerem colegilor noștri din conducerea PSD Dolj să-și tempereze tentațiile și orgoliile și să stopeze imediat presiunile politice asupra membrilor și organizațiilor locale ale ALDE Dolj.

În acest fel putem reintra într-o stare de dialog și parteneriat care să ajute la buna funcționare a Coaliției. Ne exprimăm speranța că liderii PSD Dolj vor înțelege corect acest apel colegial și îi vor da curs începând de astăzi”, atrag atenția liderii ALDE Dolj, intr-un comunicat de presa remis Republica TV.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Craiova dă startul serbărilor de iarnă „Lumi magice”/Video

Municipiul Craiova intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă de vineri, 26 noiembrie, la ora 18:00, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.