Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / Bacolux Hotels continuă proiectele ce vizează pregătirea viitorilor specialiști în industrie

Bacolux Hotels continuă proiectele ce vizează pregătirea viitorilor specialiști în industrie

Primăvara aduce din nou ,,Ziua porților deschise,, în locațiile Bacolux Hotels.


Peste 150 de elevi din Dolj și Caraș – Severin au vizitat joi Afrodita Resort & Spa și Diana Resort din staţiunea Herculane pentru a vedea facilitățile și pentru a cunoaște echipa.

În cadrul vizitei, liceeni au putut vedea echipa de bucătari a resortului la lucru și au servit preparate realizate special pentru ei, au stat de vorbă cu managementul grupului hotelier despre provocările din industrie și au avut ocazia să pună întrebări legate de domeniul turismului și Horeca în care au ales să se specializeze.

,, Considerăm că o familiarizare directă cu hotelul, din timpul studiilor, poate să le ofere adolescenților o imagine mult mai reală, atât a industriei cât și a ceea ce înseamnă un job într-o astfel de companie. Este un pas înainte pentru responsabilitate și integrare iar astfel de evenimente fac mai ușoară tranziția din anii de studiu către un loc de muncă. Pentru noi a fost o bucurie să îi invităm alături de întreaga echipă pentru a vedea cum se desfășoară o zi de lucru”, a precizat Marinela Badea, asistent manager Bacolux Hotels.

În grupuri organizate, însoțiți de profesori și echipele Bacolux Hotels, pe tot parcursul zilei, elevii au vizitat cele două resorturi din Herculane, zonele de spa și tratament, bucătăriile și zonele de lucru, fiind întâmpinați în fiecare locație de managerii de hotel. Aceștia au putut pune întrebări legate de sistemul de lucru și au testat facilitățile și produsele. Programul zilei s-a încheiat cu o vizită în parcul central pentru ca întreg grupul să se poată bucura de vremea frumoasă și peisajele deosebite de pe Valea Cernei.

Evenimentul face parte dintr-un proiect complex de dezvoltare a viitorilor specialiști în industrie. Alte segmente, precum învățământul dual sau ,,Lucrează și călătorește,, sunt deja în desfășurare de mai bine de doi ani, făcând parte din eforturile de creștere a calității serviciilor din Herculane pe termen lung.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

ALDE DOLJ: DOLJENII POT ACCESA PROGRAMUL ”INVESTEȘTE ÎN TINE” CU ÎNCREDERE

Prin acest program guvernamental 8 milioane de români au o șansă în plus la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.